Bestemmingen in Marokko

Het Koninkrijk Marokko ligt in aan de Afrikaanse noordkust, direct ten zuiden van Spanje. Marokko is niet alleen het oorspronkelijke thuisland van een deel van in Nederland wonende immigranten en hun nakomelingen, het land is in toenemende mate een populaire vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen. Rondreizen langs de Koningssteden, stedentrips naar o.a. Marrakech en Casablanca of zonvakanties aan de Marokkaanse kust… je ziet ieder jaar meer Nederlandse toeristen hun vakantie doorbrengen in Marokko. Voor velen is een vakantie met Marokko nog een eerste kennismaking met dit geweldige land, waarna een groot deel later nog een keer terugkeert.

Dankzij luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia, Ryanair en Vueling is Marokko veel goedkoper te bereiken dan voorheen, toen Royal Air Maroc op veel vliegroutes naar Marokko nog een monopoliepositie had.

Een overzicht van alle bestemmingen in Marokko:

 

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Marokko: 31.791702, -7.092620

 

Meer informatie over Marokko?

Als je meer wilt weten over Marokko, de vele bezienswaardigheden van Marokko en de steden en dorpen van Marokko dan kun je de volgende websites bezoeken:
Marokko bezienswaardigheden top 10
Marokko informatie
Marokko informatie
winterzon in Marokko
zomervakantie in Marokko