Bestemmingen in Hongarije

Hongarije is een land in centraal Europa, dat onder het Nederlandse vakantie-publiek vooral bekend is vanwege de hoofdstad Boedapest, de vele campings en vakantiewoningen rondom het Balatonmeer en het jaarlijkse muziekfestival Sziget dat tot de grootste muziekfestivals van Europa hoort. Dankzij goedkope vliegtickets van o.a. Wizz Air, Transavia, Ryanair en KLM kun je Hongarije vrij goedkoop ontdekken. Ook met de auto is Hongarije uitstekend bereikbaar, waardoor je met de caravan of camper naar Hongarije kunt trekken om daar goedkoop te parkeren.

Hongarije is een land waar de prijzen nog bescheiden zijn, de cultuur verrassend veelzijdig en de mensen warm en vriendelijk. Een vakantie in Hongarije betekent ongedwongen genieten van alles wat het land te bieden heeft. Zo kent de Hongaarse keuken een aantal heerlijke gerechten waaronder natuur de bij ons zo bekende goulash.

Een overzicht van alle bestemmingen in Hongarije:

 

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Hongarije: 47.162494, 19.503304

 

Meer informatie over Hongarije?

Als je meer wilt weten over Hongarije, de vele bezienswaardigheden van Hongarije en de steden en dorpen van Hongarije dan kun je de volgende websites bezoeken:
bijzondere plaatsen in Hongarije
Hongarije informatie