Hotels in Boedapest (Budapest)

In Boedapest is voor iedereen wel iets geschikt te vinden als het gaat op passende accommodatie. De prijzen zijn uiteenlopend en ook als budgetbestemming is het heel goed te doen. Let wel op of het adres een beetje gunstig is gelegen. Anders zou het zonde zijn alsnog veel geld uit te moeten geven aan het openbaar vervoer. Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt van leuke, betaalbare en hele geschikte hotels, appartementen en/of hostel. Goed om te weten is dat ruim vooraf boeken van een hotel in Boedapest vaak zorgt voor lagere prijzen.

 Aventure Boutique Hostel Budapest
De oprichters van deze hostel hebben werkelijk overal aan gedacht. Ze bieden namelijk naast de kamers in deze hostel ook appartementen en zelfs twee huizen aan. Zo kun je er met een gezin genieten van alle rust en privacy. De hostel is prima ingericht en van alle gemakken voorzien. De kamers beginnen net iets boven de tien euro en lopen op tot zeer redelijke prijzen voor een appartement. Qua ligging ligt het ook prima. Aventure Boutique Hostel Budapest ligt iets ten oosten van de Margaretha brug (Margit híd).
Aventure Boutique Hostel Budapest
Visegradi / district XIII Boedapest

easyHotel Budapest Oktogon
Op ongeveer drie kilometer van de burcht van Boedapest is dit gezellige hotel met ongeveer 59 kamers te vinden. Er zijn twee type kamers te boeken die voorzien zijn van eigen badkamer, handdoeken en air conditioning. Voor meer mogelijkheden check onderstaande site.
easyHotel Budapest Oktogon
Eotvos utca 25a, Boedapest
€ – €€ 

Hotel Pension Helios
In het stadsdeel Buda ligt dit gezellige en kleine hotel Helios. De kamers zijn ruim, praktisch en in een typische Hongaarse stijl ingericht. Het hotel ligt in een rustige woonwijk op ongeveer een kwartier rijden van het centrum van de stad. Een bushalte ligt op nog geen vijf minuten lopen van dit verblijf. Het hotel heeft een tuin met speelgelegenheid voor kinderen.
Hotel Pension Helios
Liderc utca 5a, Boedapest
€€

Petnehazy Club Hotel
Een groot pluspunt van dit hotel is het heerlijke buitenzwembad. Daarnaast biedt het hotel leuke kamers en houten chalets. De kamers zijn uitgerust met kitchenette, badkamer, tv en balkon. De chalets hebben volledig ingerichte keuken, badkamer, terras, tv en een ingebouwde sauna.
Petnehazy Club Hotel
Feketefej utca 2-4, Boedapest
€€€