Leeds Bradford Airport

Leeds Bradford Airport ligt bij de plaats Yeadon, 16 kilometer ten noordwesten van Leeds en 12 kilometer ten noordoosten van Bradford. De luchthaven is het grootste vliegveld in Yorkshire. De luchthavencode (IATA) van Leeds Bradford Airport is LBA.

Gemiddelde vliegtijd vanaf Amsterdam: 1 uur
Afstand tot centrum stad: 16 kilometer

Trein naar centrum:
Metro naar centrum:
Bus naar centrum:
Tarief taxirit centrum:

Vliegtuigmaatschappijen op Leeds Bradford Airport:

KLM
KLM

Bestemmingen vanaf Leeds Bradford Airport:

Leeds

Airport Direct bus 757 rijdt om het half uur van het vliegveld naar het centrum van Leeds. Er zijn twee haltes in Leeds: Leeds City Bus Station en het centraal station. De reistijd is 35 minuten. Tickets kosten £ 3,60 voor een enkele reis en £ 6,00 voor een retour en zijn te koop aan boord van de bus. Bussen 737 en 747 rijden een keer per uur van de luchthaven naar Bradford. De rit duurt 45 minuten. Tickets kosten £ 3,60 voor een enkele reis en £ 6,00 voor een retour. Een taxirit van het vliegveld naar Leeds of Bradford kost zo’n £ 25.

De luchthaven van Leeds Bradford biedt verschillende mogelijkheden om een auto te huren, zodat je zelf naar Leeds en Bradford kunt rijden en alle mooie plekjes in Yorkshire kunt verkennen. Er zijn balies van o.a. Avis, Europcar en Hertz.