Aeroporto del Salento, Brindisi

De luchthaven Aeroporto del Salento wordt ook wel Brindisi-Aeroporti di Puglia of Brindisi-Salento Aeroporto genoemd. Brindisi Airport is na Bari Airport het belangrijkste vliegveld van de regio Puglia. Het vliegveld ligt op 6 kilometer van de stad Brindisi en de reistijd naar het centrum bedraagt nog geen 20 minuten. De IATA-code voor de luchthaven is BDS.

Gemiddelde vliegtijd vanaf Amsterdam: 2 uur en 30 minuten
Afstand tot centrum stad: 6 kilometer

Trein naar centrum:
Metro naar centrum:
Bus naar centrum:
Tarief taxirit centrum:

Vliegtuigmaatschappijen op Aeroporto del Salento, Brindisi:

Bestemmingen vanaf Aeroporto del Salento, Brindisi:

Brindisi

Tussen 05.45 en 23.45 uur kun je elk half uur de bus nemen richting het centrum van de stad, naar de Via Cristoforo Colombo vlakbij het treinstation van Brindisi. De rit duurt ongeveer een kwartier en een kaartje kost € 1,00. Vanaf het station van Brindisi kun je per trein of bus verder reizen naar Tarente of Lecce. Een taxi van het vliegveld naar het centrum van Brindisi kost ongeveer 15 euro.

Op Aeroporto del Salento kun je een auto huren of met een bus en taxi naar verschillende plaatsen in de buurt reizen. Met de zogenaamde Pugliairbus van SITA is het mogelijk om binnen een paar uur de plaatsen Foggia, Taranto en Bari te bereiken. Regionale treinen brengen je ook naar kleinere plaatsen in Puglia. Er is tevens een bus (SITA) die je voor € 5 in 45 minuten in een keer van het vliegveld van Brindisi naar het centrum van Lecce brengt.