Hotels in Reus

Hippe boetiekhotels ontbreken nagenoeg in Reus. Er zijn wel andere opties om comfortabel te overnachten. In het stadscentrum of buiten Reus, aan het strand of in een boomrijk gebied.

Hotel Gaudí ***
Hotel Gaudí middenin het centrum van Reus heeft zeer comfortabele bedden en ruime kamers. Naast het hotel kun je de auto parkeren voor 8 euro per dag. Op steenworp afstand van het Gaudí Centre.
Hotel Gaudi
Calle Arrabal Robuster 49
€€

NH Ciutat de Reus ****
Het stadshotel NH Ciutat de Reus is een luxe en comfortabel hotel op een kwartier lopen van het centrum. Het ontbijt is zeer uitgebreid en ook te bestellen op bed.
NH Ciutat de Reus
Avinguda Marià Fortuny 85
€€

Brea’s Hotel
Spiksplinternieuw modern hotel op 5 minuten rijden van het centrum van Reus. Een perfecte uitvalsplek om behalve de stad ook de omgeving en de stranden te zien. Vrolijke wanddecoraties.
Brea’s Hotel
Avenida Tarragona, km. 1., C/ Estanislao Mateo Valls, 2 
€€ 

Hotel Olle
Standaard hotel in het centrum van Reus, waarbij de medewerkers uitblinken in behulpzaamheid. De kamers zijn sober maar netjes. Bij een overnachting krijg je gratis entreekaarten voor het Gaudí Centre.
Hotel Olle
Passeig de Prim 45 

Hostal Santa Teresa
Huisdieren zijn welkom in dit hostal, waar ook veel gebruik van wordt gemaakt door studenten. De kamers zijn eenvoudig, precies wat je voor de prijs zou verwachten. Wifi en televisie aanwezig.
Hostal Santa Teresa 
C/ Santa Teresa 1

Ecològic Vinyols Camp
Ecologisch bungalowpark op een kwartier rijden afstand van Reus. Overnacht tussen de olijfbomen in een houten bungalow met eigen keuken. Je kunt ook eten in het restaurant waar heerlijk wordt gekookt met ingrediënten uit de moestuin.
Ecològic Vinyols Camp
Camí De Barenys, s/n, Viñols y Archs

Camping Playa Cambrils
Camping op 150 meter van het strand playa de l’Esquirol, een typisch zandstrand aan de Costa Dorada. De camping biedt schaduwrijke kampeerplaatsen en 5 bungalowtypes voor 4 tot 5 personen. Op een kwartier rijden van Reus.
Camping Playa Cambrils  
Oleastrum, Cambrils