Hotels in Oviedo

Het is mogelijk om voor weinig geld in het centrum van Oviedo te slapen in een pension of hostal. Verwacht dan geen luxe of een modern ingerichte kamer. Luxer overnachten in het hotel van Woody Allen’s keuze, kan natuurlijk ook.

De volgende hotels blinken met name uit qua prijs en centrale ligging in Oviedo:

Hostal Romero
Een zeer goedkope optie in Oviedo vindt je middenin de winkelstraat Calle Uria. Kamers met televisie, badkamer en wifi-ontvangst.
Hostal Romero
Calle Uria 36-38 2º A-B

Pension La Casina
Eenvoudige budgetovernachting gelegen in een woonwijk op 5 minuten lopen van het centrum van Oviedo. De inrichting is ietwat oubollig, maar de kamers zijn schoon.
Pension La Casina 
Carretera Corredoria Alta, 68

Hostal Oviedo
Dit hostal bevindt zich op de tweede verdieping. Een groot voordeel is de locatie: centraal en in een bruisende straat. Familiair karakter.
Hostal Oviedo
Calle Uria 43
€ 

Etap Oviedo
Slapen in een klein maar smaakvol ingerichte kamer op 20 minuten lopen van het centrum. De budget-variant van de bekende Ibis-keten.
Etap Oviedo
Calle Ernesto Winter Blanco
€€

Casa Camila Hotel
Romantisch en landelijk gelegen driesterrenhotel op 5 minuten rijden van Oviedo. Prachtig uitzicht over de stad, elegant, luxe en rustgevend.
Hotel Casa Camila
Avenida de Pando (in de wijk Pumarín)
€€

Barceló Oviedo Cervantes
Designerhotel op steenworp afstand van de kathedraal en het park in Oviedo. Modern en avant-gardistisch ingerichte kamers. Grote winnaar op Tripadvisor.
Barceló Oviedo Cervantes
Calle de Cervantes 13, Oviedo
€€

Hotel La Reconquista
In dit luxe hotel wordt jaarlijks de Prins van Asturiëprijs uitgereikt. Wanneer Woody Allen Oviedo bezoekt is dit het hotel van zijn keuze. Gevestigd in een 17-eeuws gebouw en onderdeel van de Melia-keten.
Hotel La Reconquista
Gil de Jaz 16
€€€