Winkelen in Jerez de la Frontera

De winkels van Jerez bevinden zich met name rondom Calle Larga. De ‘jerezanos’, oftewel de locals, zeggen dat je niet in Jerez bent geweest als je niet door deze straat hebt gelopen. Deze straat die zo lang is als de oude stadsmuur, barst van winkels en barretjes.

Winkels in Jerez zijn tijdens de zomermaanden meestal geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur, met daartussen vaak een siësta-sluiting van 14.00 uur tot 17.30 uur.

Jerez Souvenirs
Gevestigd in het winkelcentrum van Lanceria worden uiteenlopende souvenirs uit Jerez verkocht, bijvoorbeeld rondom het thema paarden, flamenco en bodega’s.
Calle Lanceria s/n

Vinoteca Rafael
Heb je een heerlijke sherry ergens geproefd en wil je graag een fles mee naar huis nemen? De kans is groot dat je de sherry die je lekker vindt tegenkomt in deze authentieke wijnwinkel.
Calle Arcos 6

Zoco de Artesanía
Een charmante plek in het historisch stadscentrum van Jerez waar je lokale produkten en handgemaakte souvenirs kunt vinden. Vanwege het grote aanbod, is de kans groot dat je een leuk aandenken uit Jerez tegenkomt.
Plaza Peones s/n

Zahir Modas
Zahir Modas is een elegante vrouwenmodezaak waar prachtige avondjurken in de rekken hangen. Je kunt hier ook terecht voor typische Zuid-Spaanse vrouwenkleding, zoals bijvoorbeeld een rode jurk met roesjes.
Avenida Puerta del Sur

Tamara Flamenco
Ben je gek op flamenco-muziek en dans, maar mis je de juiste kleding en accessoires? Ga dan naar Tamara Flamenco Dance. Daar kun je alles vinden wat je nodig hebt: van haarklipjes tot rozen voor in het haar, de juiste rokken en schoenen. Olé!
Tamara Flamenco
Calle Santa Maria 5, Jerez

Guegue de la Lastra
De vrouwen in Jerez laten graag hun vrouwelijkheid zien. En hoe kan dat beter doen door jezelf te versieren met de mooiste accessoires? Bij Guegue de la Lastra kun je prachtige kettingen, armbanden, riemen, haarklipjes en nog veel meer kopen.
Guegue de la Lastra
Enrique Domínguez Rodiño 4, Jerez

Casa Quevedo
Met kerst is Jerez de la Frontera op haar best. De bars zijn boordevol en buiten wordt er bij het vuur gitaar gespeeld en kerst-flamencoliederen gezongen. Scoor jouw kerst-herinnering in deze kitcherige winkel boordevol kerst-snuisterijen.
Casa Quevedo
Plaza de la Yerba 2, Jerez

Mercado Central de Abastos
Deze overdekte markt in Jerez is ontworpen door architect José Esteve en gebouwd in het jaar 1885. Je kunt hier ook op doordeweekse dagen een blik werpen op de verse produkten en kraampjes waar koks en locals inkopen doen.
Calle Doña Blanca, Jerez