Hotels in Ibiza

Ibiza biedt een ruime keuze aan hotels, variërend van eenvoudige hostels tot luxe 5 sterren hotels en resorts. Juli en augustus zijn hoogseizoen (lees: druk en duur). Houd er rekening mee dat in het hoogseizoen kamers tot wel 3 keer zo duur kunnen zijn! Het leukst om te overnachten in Ibiza zijn de casas rurales: kleinschalige hotels in het binnenland op een groot stuk land.

Casa de huespedes Navarro
Dit centraal gelegen budgethostal heeft gedeelde, maar schone badkamers en een zonnig dakterras met uitzicht op de haven van Ibiza Stad.
Carrer de Sa Creu, 20 Ibiza Stad

La Dama d’Eivissa
Authentiek guesthouse-hostel in het centrum van Ibiza-stad, dichtbij de hoge stad en de oude haven. Gedeelde badkamers en een dakterras met fraai uitzicht op de stad.
La Dama d’Eivissa
Calle de la Cruz, Ibiza
€€

Invisa Figueral Resort 
Invisa Figueral Resort is een ruim opgezet vakantieresort met een breed aanbod aan faciliteiten. Direct gelegen aan het zandstrand van Es Figueral. Een paradijs voor jong en oud. Volwassenen kunnen genieten in de Buddha Chill Out (18+), kinderen vermaken zich op de klim- en klauterbaan en in aquapark ‘Isla Pirata’ met een groot piratenschip. Het hotel heeft ruime familiekamers bestaande uit 2 of 3 kamers.
Hotel Invisa Figueral Resort
Playa de Es Figueral, Ibiza
€€

Boutique Hostal Salinas
Boutique hostal Salinas ligt net achter de zandduinen van Playa Salinas. Laat de naam je niet op een verkeerd been zetten, want het is van verre een backpackers hostal. Elf eenvoudige maar chique kamers in een gerestaureerde oude finca. Een luxe hostal temidden van spectaculaire natuur (bos, duinen en zoutmijnen).
Boutique Hostal Salinas
Crta. Ses Salines Sa Canal, 2
€€ (laagseizoen) €€€ (hoogseizoen)

Can Pere
Een beetje in het binnenland van Santa Eulalia ligt Can Pere, een oude familie finca en nu een kleinschalig hotel. Heerlijk rustig gelegen omringd door pijnboombossen, maar toch dicht genoeg bij het strand. Het hotel beschikt over een zwembad en een mooie tuin.
Can Pere
Ctra. Jesús-Cala Llonga,  (Roca Llisa) Jesús
€€ – €€€ 

Hotel Mirador
Een luxe hotel in een 19e eeuws stadspaleis met een prachtig uitzicht over Ibiza stad. Hier zal het je aan niets ontbreken. Dertien prachtige, met familiestukken ingerichte kamers, zwembad, cocktailbar en een luxe restaurant. Jetset-waardig.
Hotel Mirador
Plaza d’Espana, 4 Ibiza Stad
€€€