Hotels in Lissabon

In Lissabon heb je alle keus, ook als het gaat om hotels. Van goedkoop tot duur, van hostel tot paleis – je vindt het hier. Kies het hotel wat bij je past!

Living Lounge hostel
Dit hostel laat zien dat er ook in deze sector een frisse wind kan waaien, met de door kunstenaars ontworpen kamers, lichte, moderne meubels en stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes.
Living Lounge hostel
Rua do Crucifixo 116

Residencial Alegria
Centraal gelegen in Lissabon op drie minuten lopen van het metrostation Avenida aan de Avenida da Liberdade, binnen handbereik van Rossio. Met vier restaurants in de omgeving, allemaal echt goed.
Residencial Alegria
Praca de Alegria 12, Lissabon

Memmo Alfama
Wil je in het hart van het historische Alfama logeren, kies dan voor het nieuwe hotel Memmo Alfama. De wijnbar op het dak met het bijbehorende rode zwembad is al snel uitgegroeid tot the place to be. De slaapkamers zijn eenvoudig maar stijlvol.
Memmo Alfama
Travessa das Merceeiras 27, Lissabon
€€ 

Appartement São Bento
Handig als je met een bevriend stel op pad bent, of met een vriend of vriendin reist en je ieder graag een eigen slaapkamer hebt: dit centraal gelegen appartement aan tramlijn 28. Het kleine terras biedt uitzicht op de rivier de Taag.
Rua dos Ferreiros à Estrela 7, Lissabon
€€

Lapa Palace hotel
Als je wilt reizen in stijl kies je voor de parel in de kroon van de paleiswijk van Lissabon. Dit is een van de beste hotels hier, vol charme en geschiedenis.
Hotel Lapa Palace
Rua do Pau de Bandeira 4, Lissabon
€€€