Hotels in Kos

Verdeeld over het eiland zijn er verschillende leuke, luxe, eenvoudige of bijzondere accommodaties te vinden. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. De bekende plaatsen hebben over het algemeen wat meer luxe hotels die doorgaans voor een behoorlijke prijs te boeken zijn. Ben je op zoek naar goedkopere mogelijkheden, kijk dan vooral in de kleinere dorpen en wat meer in het binnenland. De grotere en vaak populaire badplaatsen van het eiland kos zijn Kos-stad, Marmári, Tigáki, Kardámena, Psalidi, Ágio Fokás en Kéfalos.

Sunny View Hotel
Dit gezellige familiehotel ligt in de plaats Kardámena op een kleine zes kilometer vanaf de luchthaven. Het hotel heeft twee zwembaden en ligt op loopafstand van het strand. De kamers zijn praktisch ingericht en zijn voorzien van airco, tv, kluis, wifi en een balkon.
Sunny View Hotel
€€ 

Akti Dimis
De prachtige ligging aan het strand van Tigáki zorgt voor een super relaxed verblijf in dit Akti Dimis hotel. Het zwembad en de zee zijn enkele meter van elkaar verwijderd. Het centrum van de plaats ligt op loopafstand en dus ook de restaurants. Het hotel is zeer smaakvol ingericht en ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een speeltuin en een kinderbad aanwezig.
Akti Dimis
Tigaki 85300, Kos

€€

Michelangelo Hotel en Spa
Het luxe vijfsterren hotel Michelangelo is gelegen aan de plaats Ágio Fokás vlakbij de Embrós Thérme. Het hotel is zeer rustig gelegen, maar met een half uurtje fietsen zit je zo in het levendige gebied van Kos-stad. Onder de drie zwembaden van het hotel bevindt zich een infinity pool. Hiervandaan heb je een sprookjesachtig uitzicht over de zee en achterliggende bergen. De kamers en suites zijn bijzonder smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien.
Michelangelo Hotel en Spa
Psalidi 85300 Agios Fokas, Kos
€€€

Level Houses
Heb je liever het gemak van een eigen appartement met keuken, dan zijn deze Level Houses van harte aan te bevelen. De split level huizen/appartementen zijn gelegen in de plaats Kéfalos op ongeveer een kleine driehonderd meter van het strand Kamaríou Beach. in de kleine keuken zijn allerlei spullen aanwezig voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd. Ook is er wifi aanwezig en is er een balkom waarvan je kijkt over de groene en bergachtige omgeving.
Level Houses
Kéfalos 85301, Kos
€€

Ampavris Family Apartments
Iets meer het binnenland in, maar nog altijd dichtbij Kos-stad is dit gezellige familie hotel gelegen. Al voor meer dan twintig jaar weet deze familie zijn gasten in de watten te leggen. Er is een zwembad met jaccuzi en een afgeschermd deel voor de kleinsten. Regelmatig worden er leuke thema avonden georganiseerd en aan de bar bestel je een heerlijk drankje.
Ampavris Family Apartments
€€