Hotels in Montpellier

Van charmante hotels of B&B’s tot luxe hotels van internationale ketens, in het centrum van Montpellier of aan de rand van de stad: je kunt in Montpellier alle kanten op. De hotels hier hebben service hoog in het vaandel staan en dragen de trots voor hun stad graag uit.

Royal Hotel
Dicht bij de Place de la Comédie in het centrum van Montpellier vind je dit driesterren-hotel met zijn vriendelijke sfeer. Een rustig plekje en toch in het hart van de oude stad.
Royal Hotel
Rue Maguelone 8, Montpellier
€€

Hotel-du-Parc
Een mooi klein herenhuis, liefdevol onderhouden zonder de behoefte aan hedendaags design mee te doen. Op minder dan 10 minuten met de tram van het centrum. Met een terras, tuin en vriendelijk personeel.
Hotel-du-Parc
Rue Achille Bégé
€€

Studio de rêve
Gastenverblijf in een villa met weelderige tuin, waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt. Centraal gelegen in een rustige en groene wijk van Montpellier, met eigen badkamer en keukenhoek.
Impasse des Parasols  

Baudon de Mauny
In het hart van de oude stad van Montpellier is boetiekhotel Baudon-de-Mauny een toonbeeld van de discrete charme die hier de haute bourgeoisie zo typeert. De acht kamers dateren uit de 18e eeuw en zijn voorzien van een flinke dosis 21e-eeuwse comfort en luxe.
Baudon de Mauny
Rue de la Carbonnerie 1
€€€

Grand Hotel du Midi
Je kunt niet dichter bij de Comédie – het zenuwcentrum van Montpellier – logeren dan bij het Grand Hotel du Midi. Een art deco decor, warm welkom en nette kamers maken dit een fijne uitvalsbasis voor je omzwervingen door de stad.
Grand Hotel du Midi
Boulevard Victor Hugo 22
€€