Hotels in Hamburg

Behalve een aantal grote en bekende ketens heeft de stad Hamburg ook leuke kleine hotels en boetieks te bieden. Ook het aanbod van B&B’s is opvallend. Wanneer je afhankelijk bent van het openbare vervoer, is het handig om naar de aansluitingen en/of andere mogelijkheden te kijken. De grotere hotels hebben vaak een eigen parkeerterrein waar je al dan niet tegen betaling je auto kunt laten staan. Ook dit is iets om rekening mee te houden.
Kijk ook naar de kosten voor een ontbijt. De stad biedt namelijk mogelijkheden genoeg voor een betaalbaar ontbijt buiten de deur. We zetten graag wat mogelijkheden op een rijtje.

Hotel Fuerst Bismarck
Niet ver van de Hamburger Kunsthalle is dit sfeervolle stadshotel gelegen. De kamers zijn praktisch en licht ingericht en voorzien van tv, eigen badkamer en wifi. Parkeren kun je in de directe omgeving van het hotel. De receptie is je hiermee graag van dienst.
Hotel Fuerst Bismarck
Kirchenallee 49, Hamburg
€€

Motel Hamburg
Op de rand van het centrum is Motel Hamburg gelegen. Parkeren doe je hier praktisch voor de deur en geheel gratis. Wanneer je niet in het bezit bent van een auto, kun je gebruik maken van een taxi service naar de beurs. De kamers zijn simpel ingericht en voorzien van eigen badkamer, tv en gratis wifi.
Motel Hamburg
Hoheluftchaussee 117-119, Hamburg
€€

Superbude Hotel Hostel St. Georg
In deze hippe hostel kun je een kamer of familiekamer boeken voor minimaal twee nachten. Ook voor grotere groepen is dit een prima verblijf. Er zijn verschillende kamers tegen verschillende tarieven te huren. Neem maar eens een kijkje op de grappige website van deze hostel.
Superbude Hotel Hostel St. Georg
Spaldingstrasse 152, Hamburg

Gastwerk Hotel Hamburg
Stijlvol en bijzonder logeren doe je bij Hotel Gastwerk. De oude gasfabriek van Hamburg biedt namelijk ruimte aan zo’n 141 kamers die ieder op hun eigen identieke manier zijn ingericht. Daarnaast biedt het hotel nog eens een kleine zestig gratis parkeerplekken en toegang tot de spa voor zijn gasten.
Gastwerk Hotel Hamburg
Beim Alten Gaswerk, Hamburg
€€€

Prizeotel Hamburg
Dit hotel laat zich nog het beste omschrijven als futuristisch. Zowel de aankleding als het concept zijn vernieuwend. Je kunt hier een kamer boeken met eigen douche, bureau, tv, en gratis wifi. Het hotel is centraal gelegen tussen de Deichtorhallen en de Großmarkt op een kleine tien minuten lopen van het centrale station.
Prizeotel Hamburg
Hoegerdamm 28, Hamburg
€€