Hotels in Kopenhagen

Waar overnachten in Kopenhagen? Of je nu een slim, goedkoop, luxe, modern of origineel hostel of hotel wilt boeken, het is in Kopenhagen allemaal mogelijk. De meest goedkope manier om te overnachten in deze stad is in een hostel. Je vindt deze op meerdere plaatsen. Houd er wel rekening mee dat in de meeste van deze hostels je een Hostelling International pas dient te tonen. In Kopenhagen zijn zelfs in het centrum leuke en betaalbare slaapplaatsen te vinden. Ook gezinnen met kinderen kunnen er prima terecht.

Danhostel Copenhagen City
Direct achter het Tivoli pretpark ligt dit leuke en moderne Danhostel. Een typisch voorbeeld van hoe ze dat in Kopenhagen aanpakken. De zeer betaalbare kamers zijn te vinden in het historische centrum op nog geen driehonderd meter van het stadhuisplein. Het hotel biedt bij de kamers gratis Wifi en er zijn boeken te leen. De inrichting is stijlvol en modern.
Danhostel Copenhagen City
HC Andersens Boulevard, Kopenhagen
€ – €€

Hotel Windsor
Aan de Frederiksborggade ligt dit statige doch betaalbare hotel. Alle kamers hebben een wastafel, maar echt douchen doe je op de gang. Bij het boeken van een kamer zit het ontbijt inbegrepen. Als je graag in de zomer in hotel Windsor verblijft, is het aan te bevelen om een kamer met airco te boeken. Tegenover het hotel is een grote levensmiddelen markt te vinden, Israels Plads.
Hotel Windsor
Frederiksborggade, Kopenhagen
€€

Wakeup Copenhagen
Op een kleine tien minuten lopen vanaf het centraal station ligt dit moderne en luxe hotel. Het interieur doet niet onder voor de betere hotels in grote steden. Ook de kamers zijn zeer smaakvol en praktisch ingericht zodat het je aan niets ontbreekt. Zelf met een allergie zijn hier speciale kamers te boeken.
Wakeup Copenhagen
Carsten Niebuhrs Gade, Kopenhagen

€€ – €€€