Hotels in Brugge

Het al jaren aantrekken van vele toeristen uit binnen- en buitenland heeft geresulteerd in een aanbod van meer dan honderd hotels in de stad Brugge. Ze zijn er dan ook in alle soorten en prijsklassen te vinden. Maar ook in kwaliteit. Kijk daarom goed naar de ligging, het aanbod en de extra’s. De meeste tijd van het verblijf ben je waarschijnlijk op pad in de stad Brugge. Maak daarom de juiste afweging bij het juiste budget.

De beste tip die we kunnen geven op het gebied van goedkoop overnachten in Brugge is deze: vermijd het historisch centrum! Naarmate je dichter bij het hart van Brugge komt, des te hoger worden over het algemeen de hotelprijzen. Een verblijf aan de rand van Brugge kan je vaak vele tientallen euro’s besparen. Ook betaal je dan vaak geen parkeerkosten.

Hotel Ter Duinen
Dit prachtige hotel aan de Langerei is gelegen midden in het historische hart van Brugge. Hotel Ter Duinen is zeer smaakvol ingericht. De ligging is uitstekend voor een bezoek aan de binnenstad en de gastvrijheid is enorm.
Hotel Ter Duinen
Langerei 52, Brugge
€€€

Bonobo Hotel
Eveneens in het historische hart van Brugge is Apart Hotel Bonobo gelegen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden je gelegenheid om zelf te koken. De auto kun je parkeren op een eigen terrein en er is gratis wifi. Een uitstekende keuze wanneer je de vrijheid van een eigen appartement verkiest.
Bonobo Hotel
Goezeputstraat 5, Brugge
€€

Hotel Brugotel
Wanneer je iets meer buiten het historische centrum van Brugge een hotel zoekt, merk je meteen dat de prijs vaak wat gunstiger is. Dit is ook het geval bij Hotel Brugotel. De keurig ingerichte kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, tv en internet. Voor grotere gezelschappen zijn er kamers met tussendeur te boeken. En niet onbelangrijk, je kunt er gratis parkeren.
Hotel Brugotel
Joseph Wautersstaat 61, Brugge
€€

Hotel Montovani
Op wandelafstand van het historische centrum van Brugge is dit gezellige, kleinschalige hotel Montovani gelegen. Het hotel heeft twaalf kamers die allen niet-rokers kamers betreffen met daarin tv, kluis, badkamer en toilet. Het hotel biedt ’s morgen een uitgebreid buffet met uitzicht op de tuin.
Hotel Montovani
Schouwwegersstraat 11, Brugge
€€

Karel De Stoute Hotel
Dit gezellige drie sterren hotel ligt op loopafstand van de Grote Markt in Brugge. Het hotel is gevestigd in een prachtige pand uit de veertiende eeuw en maakt deel uit van het ‘Prinsenhof’. Het hotel is in huiselijke sfeer ingericht en heeft maar negen kamers met ieder een eigen badkamer.
Karel De Stoute Hotel
Moerstraat 23, Brugge
€€ – €€€