Hotels in Valencia

Een goed, betaalbaar hotel vinden in Valencia is niet zo moeilijk. Er is een ruime keuze, van gezellige hostels tot aan luxe design hotels. De prijzen kunnen gedurende het jaar nogal variëren en zeker met Las Fallas of de zeilrace America´s Cup gaan de prijzen omhoog.

Home Youth Hostel
Dit levendige, kleurrijke hostel ligt hartje centrum in Valencia, vlakbij de Mercado Central en La Lonja. Het hostel heeft modern ingerichte kamers met een ´vintage touch´ en mooie traditionele tegelvloeren.
Home Youth Hostel
Calle de la Lonja 4, Valencia

Home Backpackers Hostel
Een kleurig en vriendelijk hostel gelegen in de levendige wijk El Carmen. Kamers zijn ruim en zonnig en het enorme dakterras biedt een spectaculair uitzicht over de stad. Je hebt de leuze uit een 6, 8 of 12 persoons slaapzaal.
Home Backpackers Hostel
Plaza Vicente Iborra 

Rooms DeLuxe Hostel
Op 100 meter afstand van de Stad van de Kunsten en Wetenschappen en slechts 10 minuten van het centrum van Valencia, is het Rooms De Luxe Hotel ideaal gelegen. Kamers zijn thematisch ingericht (New York, Zwembad of Gouden kamer) en zijn er voor 2, 3 of 4 personen.
Rooms Deluxe Hostel
Av. Instituto Obrero, 20 
€€

ABC You Marti B&B
ABC Bed and Breakfast is zeer centraal gelegen en op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. De kamers & appartementen zijn lekker licht en stijlvol ingericht en beschikken een flatscreen tv en gratis koffie en thee faciliteiten. Ontbijten kan op de kamer of in de tuin.
ABC You
Calle Taquigrafo Marti, 10 
€€

Cadarso Bed & Breakfast
Cadarso Bed & Breakfast is van dezelfde eigenaren als ABCyou Marti and ligt in de oude wijk vlakbij de Gran Via. Je vindt er ruime, kamers met gekleurde tegelvloeren, gedeelde badkamers en gratis Wifi. Ontbijt wordt op de kamers geserveerd.
Calle Taquigrafo Marti 10, Valencia
€€

Hotel Zenit
Hotel Zenit is een onlangs gerenoveerd 4 sterren hotel vlakbij het treinstation van Valencia. Centraal gelegen en met prima voorzieningen, zoals een gym en sauna. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de stad.
Hotel Zenit  
Calle Bailén 8, Valencia
€€