Hotels in Girona

Girona heeft hotels in diverse prijsklassen. Het goedkoopst zijn de hostels, daarna volgen de Bed & Breakfasts (ook wel pension genoemd). Het fijne is dat deze budgetovernachtingsplaatsen allemaal in het centrum van Girona te vinden zijn.

Equity Point Hostal
Centraal gelegen hostal met kamers voor 2,3,4,5 en 6 personen. Er zijn twee woonkamers met wifi waar je andere reizigers kunt ontmoeten. Prachtig uitzicht over Girona vanaf het dakterras. Het hostal is in 2009 compleet gerenoveerd.
Equity Point Hostal
Plaça Catalunya 23

B&B Bellmiral
Schoon, persoonlijk B&B en gelegen op een fantastische lokatie middenin het centrum van Girona. Inclusief ontbijt en tips van de eigenaresse, Cristina. De kamers zijn wel wat klein.
Bellmirall
Carrer de Bellmirall 3

Ibis Budget Girona
In dit budgethotel van de Ibis-keten overnacht je voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Omdat het hotel iets verder weg ligt uit het centrum van Girona, is het niet lawaaierig zodat je kunt genieten van je nachtrust.
Ibis Budget Girona
Carrer Frencesc Ferrer 16 – 1

Campus de Montilivi
Tijdens de zomervakantie gaan de studenten naar huis en staan hier 120 accommodaties klaar om te worden gebruikt door toeristen. Je kunt goedkoop overnachten in modern ingerichte studentenkamers.  Sportschool, wifi, keuken en een gedeelde woonkamer aanwezig.
Residence Campus de Montilivi
Carrer Mercè Rodoreda i Gurgui 2, Girona

B&B Can Vinyals
Bed & Breakfast Can Vinyals is gevestigd in een herenhuis uit 1813, centraal gelegen in het historisch stadscentrum van Girona. Parkeergarage aanwezig.
B&B Can Vinyals
Carrer Nou del Teatre, Girona
€€

Hotel Nord 1901
Vooral in de zomermaanden kan het benauwend warm zijn in Girona. Verkoeling zoek je dan in het zwembad op het hotelterras van hotel Nord 1901. Op 1 minuut lopen van de brug en de hangende huizen.
Hotel Nord 1901
Calle Nord 7-9, Girona
€€€

AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott
Dit driesterrenhotel iets buiten Girona is zo gelegen dat je niet alleen een prachtig uitzicht hebt op de stad, maar ook op de bergen. Het hotel is modern en ideaal voor wie op zoek is naar rust en romantiek.
AC Hotel Palau de Bellavista (Marriott)
Pujada Polvorins 1, Girona
€€€

Hotel Ciutat de Girona
Luxe viersterrenhotel met aangename kamers, gelegen in het centrum van Girona nabij Plaça de Independencia. Diverse suites kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor het aantrekkelijk is om hier te logeren met de hele familie. Het luxe zwembad vind je in de kelder.
Hotel Ciutat de Girona
Carrer Nord 2 Esquina Hortes, Girona
€€€