Hotels in Barcelona

Het veelzijdig Barcelona is ook met zijn verblijfplaatsen heel divers te noemen. Er zijn ontelbaar veel hotels, b & b’s en zelfs gasthuizen te vinden. Als je goed zoekt vind je zelfs goede hotels voor een leuk bedrag.

De diversiteit qua architectuur is ook onder hotels goed terug te zien. Er zijn hotels die geheel in stijl van de stad gotisch zijn vormgegeven. En er zijn zeer strak ingerichte plekken te vinden. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Het bruisende uitgaansgebied is voornamelijk rondom de Ramblas gecentreerd. Wie graag in een iets rustigere omgeving slaapt doet er goed aan om dit deel van de stad over te slaan.

Bed and Beach Barcelona
Deze b & b ligt maar een paar straten verwijderd van het strand. Er zijn verschillende kamers waaronder een familiekamer. Hoewel er een volwaardige keuken aanwezig is, zijn er in de directe omgeving genoeg leuke eetgelegenheden te vinden. Alle kamers zijn voorzien van airco, wat in de zomermaanden geen overbodige luxe is.
Bed an Beach Barcelona
Pasaje General Bassols, Barcelona
€ 

Center Rambles Youth Hostel
Zeker gezien de ligging mag deze hostel zich één van de goedkoopste van Barcelona noemen. Bij de gedeelde kamers behoren airconditioning, gratis Wifi, gratis ontbijt en beddengoed. De hostel ligt midden in het centrum in een zijstraat van de Ramblas.
Center Ramblas Youth Hostel
Carrer de l’Hospital, Barcelona

Hotel Medium Prisma
Dit keurige hotel bevindt zich in de omgeving van de wijk Eixample. Dit deel van Barcelona ligt ten noorden van de oude stad. De bezienswaardigheden in de omgeving zijn Sagrada Família, het museum Fundació Antoni Tàpies een Spaanse kunstenaar en het beroemde Casa Milà van Gaudí.
Hotel Medium Prisma
Avinguda Josep Tarradellas, Barcelona
€€

 

Hotel Call
Dit hotel is in het centrum van Barcelona gelegen met de beste bezienswaardigheden op loopafstand. Daarnaast zijn er voldoende leuke bars, restaurants en andere toeristische attracties nabij te vinden. Het hotel is van alle gemakken voorzien en de kamers zijn schoon en praktisch ingericht.
Hotel Call
Arc Sant Ramón Del Call, Barcelona
€€ – €€€ 

Hotel 4 Barcelona
In dit hotel zijn zelfs kamers te boeken met uitzicht op zee. Hotel 4  Barcelona is prettig gelegen en heeft een eigentijds karakter. De kamers zijn mooi en strak ingericht. Het Bogatell strand is lopend goed bereikbaar. Bij dit hotel heb je zowel zon, zee strand als het centrum dicht bij je.
Hotel 4 Barcelona
C/Doctor Trueta, Barcelona
€€