Hotels in Porto

In Porto heb je hotels in alle prijsklassen, van hostels tot luxe paleizen. Verblijf hier voor nog geen twee tientjes per nacht tot (minimaal) het tienvoudige – er is voor ieder wat wils! Maak ook een uitstapje naar de port wijngaarden in de Douro-vallei en boek een overnachting, dan hoef je na een proeverij de auto niet meer in…

Rivoli Cinema Hostel
Dé budgetoptie van Porto: nog geen twee tientjes voor een overnachting inclusief ontbijt. De gedeelde kamers zijn voorzien van kluisjes. De Hollywood aankleding zorgt voor een leuke sfeer. Gastvrije ontvangst en mooi uitzicht vanaf het terras.
Rivoli Cinema Hostel
Dr Magalhaes Lemos 83

B&B Residencia LIS
Met een zorgzame eigenaar die je alle informatie biedt over Porto en vlakbij de bushalte naar het centrum of de metro. Het huis stamt uit 1930 en is iets gedateerd maar dat heeft ook wel z’n charme.
Residencia LIS
Rua Antero de Quental 659

Hotel B&B Porto Centro
Prima hotel met strategische ligging, vlakbij zowel bus als metro. Kamers zijn klein maar goed als uitvalsbasis. Behulpzaam personeel.
Hotel B&B Porto Centro
Praca da Batalha no. 32/34
€€

Vera Cruz Hotel
Een goede en goedkope accommodatie in het centrum van Porto. Dit schone maar eenvoudige twee-sterren hotel heeft een fantastisch dakterras met uitzicht op het centrale plein van Porto.
Vera Cruz Hotel
Rua Ramalho Ortigão 14
€€

Hotel Teatro
In het hart van de stad is Hotel Teatro ook een aanrader: een prima hotel dat is geïnspireerd op het theater dat hier stond in de 19e eeuw.
Hotel Teatro Porto
Rua Sá da Bandeira 84
€€

Yeatman Hotel
Het paleisachtige Yeatman Hotel – met uitzicht op de Douro – ligt aan de zuidkant van de rivier. In dit nieuwe hotel staan port en wijn centraal – in de wijnkelders, maar ook in het wijnkarafvormige zwembad en bij de vinotherapie behandelingen in de spa. Met goed restaurant.
Yeatman Hotel
Rua do Choupelo, Porto
€€€

Hotel Infante Sagres
Vijf sterren, volgens velen het beste hotel van Porto. Geen ander hotel ligt zo centraal en de service is er uitstekend.
Hotel Infante Sagres
Praça D. Filipa de Lencastre 62
€€€

Aquapura
Een super uitvalsbasis voor een uitstapje naar de Douro vallei in stijl. Prachtig gebouw. Je wordt er verwend en de kamers zijn prachtig, met mooi zicht op de vallei. Gastronomisch diner, massages – geen goedkoop hotel, maar de moeite waard…
Aquapura Douro Valley
€€€