Hotels in Dubai

Naast het enige zeven sterren hotel Burj Al Arab zijn er gelukkig ook nog heel betaalbare en voordelige accommodaties te boeken voor een verblijf in Dubai. Met name aan de mooiste stranden zijn de meest luxe en dure hotels te vinden. En hotels als die van de Jumeirah keten en het Atlantis Dubai hebben vaak extra’s zoals gratis toegang tot naast gelegen waterparken. In het centrum van de stad zijn de hotels en appartementen vaak beter betaalbaar. Het loont in ieder geval de moeite om even goed te vergelijken.
Met de meer dan voldoende keuze aan restaurants en lunchrooms is het ook de overweging waard om accommodatie zonder eten te boeken. Een appartement kan dan zeker met meerdere personen een goed alternatief zijn. Pas wel op tijdens de ramadan. Veel horeca is dan gesloten.

Premier Inn Dubai Silicon
Dit drie sterren hotel heeft sinds zijn opening al veel tevreden gasten mogen ontvangen. De bezienswaardigheden zijn niet op loopafstand te bereiken, maar met een taxi of huurauto is het prima te doen. Binnen een kleine tien minuten bereikt u per auto of gratis pendeldienst de Dubai Mall. De gratis pendeldienst brengt u ook graag naar het strand of het beroemde hoogste gebouw ter wereld, Burj Khalifa. Op het dak is nog een zwembad en er is gratis Wifi.
Premier Inn Dubai Silicon
Emirates Road, Dubai
€€

Citymax Hotel Al Barsha
Direct achter de Mall of Emirates is dit gezellige hotel te vinden. Het Jumeirah strand is vlakbij evenals de beroemde Palm eilanden. Op warme dagen in een verfrissende duik in het buitenzwembad een verademing. Een ander pluspunt is het naast gelegen metro station. Vanaf hier is het heel makkelijk om allerlei uitstapjes te plannen.
Citymax Hotel Al Barsha
Al Barsha, Dubai
€€

Aparthotel Pearl Marina
Temidden van de wolkenkrabbers in de stijlvolle marina van Dubai zijn de prachtige appartementen te huur van Pearl Marina. De appartementen zijn zo ingericht dat het je aan niets zal ontbreken. Met veel smaak zijn de ruimtes met veel woongemak aangekleed. Daarnaast is er een zwembad en fitness ruimte. Op loopafstand zijn goede restaurants, het strand en ander vertier te vinden.
Pearl Marina  
Marina Waterfront, Dubai
€€

Abidos Hotel Apartment
Dat Dubai heel betaalbaar kan zijn, wordt maar weer eens bewezen. De appartementen van Abidos liggen iets verder weg van de stad Dubai, maar zijn zeker gezien de prijs aan te bevelen. De kamers zijn ruim, schoon en smaakvol ingericht. Op het dakterras bevind zich het zwembad, de sauna en stoombaden. Er is een speciale wasservice en een speelterrein voor kinderen.
Abidos Hotel Apartment
Dubailand, Dubai
€ – €€

Fortune Classic Hotel Apartments
Op nog geen twee kilometer van de luchthaven van Dubai zijn de zeer betaalbare appartementen van Fortune Classic gelegen. De ruimtes zijn voorzien van een complete keuken, badkamer, balkon en wifi. Op het dak is een zwembad te vinden met meerdere zonnebedden. Verder is er gratis parkeerplaats, een klein restaurant, een koffiebar en de mogelijkheid tot het huren van een auto.
Fortune Classic Hotel Apartments
Damascus Street, Dubai
€€