Hotels in Keulen

Verdeeld in en om de stad Keulen zijn ontelbaar veel hotels, b&b’s, hostels en zelfs campings te vinden. Er zou dus voor elk budget iets mogelijk moeten zijn. De prijzen lopen echter behoorlijk op als er één of meerdere beurzen in de stad worden georganiseerd. En dit zijn er nog al wat. De stad Keulen heeft gemiddeld per jaar zo’n tachtig verschillende beurzen die verspreid over het jaar georganiseerd worden. Vooral de hotels in de buurt van de handelsbeurs ‘Koelnmesse’ gaan dan vaak in prijs omhoog. Check daarom de onderstaande site voor belangrijke data.
Handelsbeurs Keulen

Waar overnachten in Keulen?
Tja…. Keulen is groot en de ligging bepaalt deels de prijs van de kamer. Dus waar kun je het beste overnachten in Keulen? Op ‘waar overnachten in Keulen‘ vind je alle antwoorden.

A&O Köln Dom
Zoals de naam doet vermoeden, ligt dit hotel inderdaad vlakbij de beroemde Dom van Keulen en op nog geen honderd meter van het Centraal Station. Het hotel heeft verschillende soorten kamers tegen verschillende tarieven. Maar allen zijn zeer betaalbaar te noemen. De kamers hebben een eigen badkamer, wifi en mogelijkheden voor grotere groepen.
A&O Köln Dom
Komoedienstrasse 19, Keulen

Hotel Kunibert der Fiese
Direct in het oude stadscentrum is dit gezellige hotel gelegen. Behalve een hotel is het ook een restaurant. Voor het diner hoef je dus niet perse ver weg te gaan. De tweepersoons kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en tv. Voor leuke acties check je de onderstaande site.
Hotel Kunibert der Fiese
Am Bollwerk, Keulen
€€

 

Art’otel Cologne
Het prachtig ingerichte Art’otel Cologne is een uitstekende keuze als je stijlvol wilt overnachten. De kamers zijn namelijk bijzonder fraai ingericht en hebben een heerlijke lichtinval. Verder heeft het hotel nog een sauna, een goed restaurant, een bibliotheek en een gezellige bar. Wanneer je gecharmeerd bent van moderne kunst dan zit je hier fantastisch.
Art’otel Cologne
Holzmarkt 4, Keulen
€€€

Ibis Koeln Am Dom
Direct in de schaduw van de Dom van Keulen zijn uitstekende kamers te boeken. Het Ibis hotel is niet alleen uitstekend gelegen, het is ook nog een goed betaalbaar. De ongeveer zeventig kamers zijn volledig uitgerust met high-tech bedden, airco, wifi en een flatscreen tv.
Ibis Koeln Am Dom
Bahnhofsvorplatz, Keulen
€€