Hotels in Frankfurt

Behalve zakenhotels heeft de stad Frankfurt zeker ook een aantal stijlvolle en/of charmante hotels te bieden. Verdeeld over de stad tref je naast grote namen uit de hotelwereld, zoals het Marriott, Mövenpick en Holiday Inn ook een aantal kleinschalige hotels of b&b’s.

Meestal is de ligging van het hotel erg bepalend voor de prijs. Zo ook in Frankfurt. We willen je hierbij toch meegeven dat het openbaar vervoer uitstekend geregeld en goed betaalbaar is. Kies daarom bewust en laat je niet misleiden door het feit dat sommige hotels net buiten het centrum liggen.

Hotel Villa Florentina
Hoewel de naam en de uitstraling van het hotel een tikje Italiaans aandoen, hebben we het hier toch echt over een drie-sterren hotel in Frankfurt. Het hotel is gelegen in het overwegend rustige financiële district, genaamd Westend. De 32 kamers zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Behalve een minibar hebben de kamers ook tv, wifi en een kluis.
Hotel Villa Florentina
Westendstrasse 23, Frankfurt
€€

Townhouse Hotel
Dit klassiek ingerichte hotel is bijzonder te noemen. Het is namelijk uitstekend gelegen tenopzichte van zowel de beurzen, de winkels en verschillende bezienswaardigheden van de stad. Het hotel heeft een smaakvol ingerichte bar die 24 uur per dag geopend is.
Townhouse Hotel
Muenchener Strasse 42, Frankfurt
€€€

Meininger Hotel Frankfurt
In de directe omgeving van ’s werelds grootste vakbeurs, Messe Frankfurt, is dit zeer betaalbare hotel gelegen. Het hotel en ook de kamers hebben een frisse jeugdige uitstraling. Verdeeld over zeven verdiepingen zijn zo’n 164 kamers met elk een eigen badkamer. Er zijn tevens familiekamers en slaapzalen. Je kunt er dus alle kanten op.
Meininger Hotel Frankfurt
Europaallee 64, Frankfurt