Vervoer in Kopenhagen

Hoewel de stad Kopenhagen als maar groter wordt, zijn de belangrijkste bezienswaardigheden redelijk centraal gelegen. Het openbaar vervoer zoals de metro werkt er uitstekend. Natuurlijk zijn ook in een stad als Kopenhagen toeristenbussen te vinden. Deze electrische bussen rijden elke zeven minuten en komen langs de meest bijzondere bezienswaardigheden. Vanaf de luchthaven ben je met de trein in een kwartiertje in het centrum van de stad. Om verschillende wijken te bezoeken is de metro een goede keuze. Een ander steeds meer gebruikt en gepromoot vervoersmiddel is de fiets. Een bijzonder leuke manier om de stad te verkennen is per GPS fiets. Het GPS systeem wijst u de weg en brengt u op de hoogte van allerlei feiten en nieuwtjes.
GPS fietstocht

Voor prijzen omtrent de verschillende mogelijkheden van vervoer in en om Kopenhagen, verwijzen we je graag naar onderstaande site.
Vervoer Kopenhagen

Fietstours
Kopenhagen is een leuke stad om per fiets te verkennen. Met de fietstours van Baja Bikes fiets je samen met een gids in 3 uur tijd langs de bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Kopenhagen. Tijdens de tour krijg je ook tips over de leukste plekjes en restaurants waar je iets kan drinken of eten in Kopenhagen. Je kunt een fietstocht in Kopenhagen eenvoudig online boeken via Baja Bikes.