Hotels in Lanzarote

De verschillende badplaatsten op het eiland Lanzarote hebben een zeer ruim assortiment van hotels, appartementen en villa’s. Voor elk budget is er wel iets te vinden. Zelfs kampeerders komen er aan hun trekken. Aan Playa de Papagayo is een camping te vinden met ongeveer 300 plaatsen. Ook zijn er speciale surf en kite scholen waar je met een speciaal arrangement ook een verblijfplaats boekt.
Wanneer je juist niet zo op zoek bent naar de veelal aanwezige passaatwind, dan ben je het best af in en rondom Puerto del Carmen. Door de ligging aan de zuidkant van het eiland is het meer beschut dan andere badplaatsen. Als je op zoek bent naar wat luxere accommodaties dan ben je het beste af in de badplaats Puerto Calero of Playa Blanca.

Apartamentos Sol
In de bekende plaats Costa Teguise is dit gezellige en moderne appartementen complex gelegen. Op nog geen twintig minuten van de luchthaven kan de vakantie beginnen. Het strand en de gezellige promenade liggen op een kleine driehonderd meter van je bed. De appartementen zijn goed ingericht met een volledig uitgeruste keueken, Wifi en satelliet televisie.
Apartamentos Sol
Hervideros, Costa Teguise, Lanzarote
€€

Casitas Tabayesco
In het noorden van het eiland aan de oostkust vlakbij de plaats Arrieta, ligt het dorpje Tabayesco. De accommodaties die hier worden verhuurd zijn zeer compleet.  Het vlakbij gelegen ‘La Chiringuito’ strand is een pareltje. Bij de accommodatie kun je fietsen huren en in de directe omgeving kun je leren surfen, doen ze aan yoga of ga je gewoon relaxen.
Casitas Tabayesco
Calle Chafariz 22, Tabyesco, Lanzarote
€€

Bitacora Club
Op nog geen tien minuten van het centrum van Puerto del Carmen ligt dit gezellige appartementencomplex. De ruime appartementen hebben allen een aparte slaapkamer, badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een televisie en een terras of balkon.
Bitacora Club
Calle Alcorce 11, Puerto del Carmen, Lanzarote
€€

Hesperia Lanzarote Hotel
Dit vijfsterren hotel is voor mensen die iets meer luxe zoeken. Het Hesperia Hotel is onderdeel van de NH keten. Dit hotel ligt in het zuid-oosten van Lanzarote bij de gezellige badplaats Puerto Calero. Het enige nadeel van de plaats is dat er geen direct strand is. Daarvoor zou je het strand van Puerto del Carmen moeten bezoeken. De meeste hotels en dus ook dit hotel, zijn voorzien van prachtige zwembaden en veel luxe.
Hesperia Lanzarote Hotel
Urbanizacion Cortijo Viejo, Puerto Calero, Lanzarote
€€€