Hotels in Hasselt

In en om het gezellige centrum van Hasselt zijn een aantal mogelijkheden om te logeren. Bekende hotelketens zoals het Ibis Hotel, Holiday Inn en Radisson Blu hebben er een vestiging. Maar nog leuker zijn de vele B&B en gastenkamers. Bij sommige mensen ben je zelfs echt te gast in thuis. Qua prijs kun je het dan ook zo betaalbaar mogelijk houden als wat je budget toelaat. Wanneer je met meerdere personen of als gezin de stad bezoekt, is het zeker een overweging waard om een huis of appartement te boeken. Hieronder vermelden we wat mogelijkheden.

Stadshuisje 36
Dit volledig ingerichte huis is geschikt voor groepen of gezinnen tot en met zes personen. Je verblijft dan in een prachtig woning met drie slaapkamers, twee badkamers, een moderne volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer met tv en dvd speler. Daarnaast is er nog een heerlijke tuin waar je kunt genieten van een lekker ontbijt of andere maaltijd. De Grote Markt is op nog minder dan tien minuten wandelen van de woning gelegen.
Stadshuisje 36
Gaarveldstraat 36, Hasselt
€€

GaBB Bed & Breakfast
Tegen een zeer betaalbaar tarief kun je bij GaBB een kamer boeken en staat je auto ook nog eens voor de deur. Het prachtige herenhuis is uitstekend gelegen aan de ‘Groene Boulevard’ met allerlei bezienswaardigheden op loopafstand. De inrichting laat zich omschrijven als zeer smaakvol en van alle gemakken voorzien. De tuin is uitermate geschikt om even tot rust te komen van alle indrukken die de stad Hasselt te bieden heeft.
GaBB Bed & Breakfast
Guffenslaan 31, Hasselt
€€

Ibis Hotel
Het wat zakelijke Ibis Hotel kan een prima uitvalsbasis zijn tijdens je verblijf in Hasselt. De kamers zijn praktisch ingericht en hebben behalve een badkamer en televisie ook een bureau op de kamer. Verder is er een 24/7 geopende snackservice en kun je er een drankje aan de bar nuttigen.
Ibis Hotel
Thonissenlaan 52, Hasselt
€€

Bij Lieve en Jos
Wanneer je graag het leven van een echte Hasselaar wilt ervaren, ben je bij Lieve en Jos op het juiste adres. De woning met zes gastenkamers ligt wat verder uit het centrum in een bosrijke omgeving. Hiervandaan zijn erg leuke fietstochten te maken en zit je zo in het openluchtmuseum  Bokrijk. De kamers zijn voorzien van een televisie en hebben ieder een eigen badkamer.
Bij Lieve en Jos
Heidestraat 51, Hasselt

Le Fabuleux Destin
Wanneer je iets meer dan gemiddeld te besteden hebt, is het van harte aan te bevelen om je verblijf op deze fantastische boot door te brengen. De eigenaars Jan en Hilde zullen er alles aan doen om je verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Er zijn vier prachtige kamers te boeken die allen zijn voorzien van een inloop douche. Le Fabuleux Destin is uitstekend gelegen aan de oever van de Kempische Kaai te Hasselt.
Le Fabuleux Destin
Kempische Kaai 68, Hasselt
€€€