Hotels in Český Krumlov

Het centrum van de stad heeft meer dan voldoende aanbod voor wat betreft de mogelijkheden om er te overnachten. Vaak is het verblijf in een historisch centrum duurder dan wanneer je enkele kilometers erbuiten verblijft. De prijzen zijn in Tsjechië nog altijd iets voordeliger dan wat wij in Nederland gewend zijn. Het kan dus meevallen. Wanneer je op zoek bent naar een hele voordelige overnachting, dan ben je waarschijnlijk het beste uit in een hostel of pension. Wanneer je het liefst aan kunt schuiven bij het ontbijt en graag elke nacht onder een fris lakentje slaapt, kies je liever voor de luxe van een hotel. En wanneer je graag alle vrijheid hebt en goed en gemakkelijk voor jezelf kunt of wil zorgen, dan boek je heel gemakkelijk een volledig ingericht appartement. Het kan hier allemaal in Cesky Krumlov.

Penzion Weber
Op ongeveer tien minuten lopen van de historische kern van de stad vind je Penzion Weber. De kamers zijn keurig ingericht en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast heeft het pension ook nog eens gratis parkeerplaatsen. Grote groepen kunnen er een twaalf persoons slaapzaal boeken. En een extra kinderbedje is geheel gratis.
Penzion Weber
Plešivecká 129, Cesky Krumlov

Hotel Zlatý andel
In dit hotel aan het grote plein kun je geheel in de stijl van de stad overnachten. De kamers zijn een tikje klassiek ingericht en hebben allen een warme uitstraling. Het hotel is heeft 41 kamers waarin ook enkele suites. De ligging en ook de inrichting zullen zeker een toevoeging zijn aan je verblijf.
Hotel Zlatý Anděl
Náměstí Svornosti 11, Cesky Krumlov
€€

Hotel Ruze
Dit luxe vijfsterren hotel is volledig in renaissance stijl ingericht. De kamers zijn bijzonder ruim van opzet en hebben allen een eigen badkamer. Het restaurant is eveneens in dezelfde stijl ingericht als de kamers. Denk hierbij aan kroonluchters, gewelfde plafonds en kaarsen. Hotel Ruze is gelegen aan de Moldau rivier en ook het terras van het hotel biedt hierover een prachtig uitzicht. Ter ontspanning is er ook een fitness ruimte, een spa en een klein binnen zwembad.
Hotel Ruze
Horni 154, Cesky Krumlov
€€€

Waterwheel Apartment
Voor een gezelschap van uiterlijk vijf personen kun je een uitermate geschikt en betaalbaar appartement boeken in de buurt van Cesky Krumlov. Op slechts zeven kilometer van de stad kun je een appartement huren wat onderdeel is van een achttiende eeuws landgoed. De rustige en bosrijke omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor het maken van een wandeling en/of fietstocht.
Waterwheel Apartment

Residence No.7
Direct in het hart van de stad, op nog geen tweehonderd meter van het grote plein, is dit zeer smaakvol ingerichte appartement te huur. Vanaf het dakterras kun je genieten van het uitzicht op het schitterende kasteel en het historische centrum. Het appartement heeft een eigen badkamer, keuken, terras en minibar. Daarnaast kun je het boeken met een gratis parkeerplaats.
Residence No.7
Zámecké Schody 7, Cesky Krumlov
€€