Hotels in Alicante

Alicante biedt een ruime keuze aan hotels, variërend van eenvoudige hostels tot luxe 5 sterren hotels. In de maanden juli en augustus zijn het vooral de Spanjaarden zelf die hier vakantie vieren en kan het druk zijn.

Hotel Melia Alicante
Op minder dan 50 meter van de jachthaven, het strand en de promenade van Alicante ligt Hotel Melia. Je geniet hier van een schitterend panaroma-uitzicht over het strand en de Middellandse Zee of van de spa en het luxue lounge-gedeelte met binnen- en buitenbad.

Hotel Melia Alicante
Plaza del Puerto, 3 
€€€

Ibis Alicante Agua Amarga
Het Ibis hotel Alicante bevindt zich vlakbij de haven en Playa de Postiguet. Het oude centrum is op loopafstand. Het hotel beschikt over 2 en 3-persoonskamers.

Ibis hotel Alicante
Avenida De Elche 

Hostal La Milagrosa
Hostal en Bed & Breakfast La Milagrosa in de oude stad van Alicante, vlakbij de Iglesia de Santa María heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon en er is een keuken en wasmachine voor de gasten. Families kunnen terecht in de 3 appartementen. Het dakterras met uitzicht op het kasteel is een plus.

Bed & breakfast La Milagrosa
Calle de la Villavieja, 8, Alicante 

Hotel Daniya Alicante
Dit urban resort, zoals ze het zelf noemen ligt in het noordoosten van de stad. Hotel Danya beschikt bovendien over een buitenzwembad, spa, sauna en fitness. Alle kamers zijn ruim en voorzien van airconditioning.

Hotel Daniya Alicante
Avenida de Denia, 133 
€€