Hotels in Milaan

Omdat de stad Milaan qua architectuur zeer afwisselend is, geldt dat voor hotels niet anders. De diversiteit tussen modern en authentiek is er in allerlei vormen te vinden. Maar ook een combinatie van beiden is mogelijk. Als je goed rondkijkt is er ook voor ieders budget iets te vinden. Misschien moet je dan alleen de locatie eisen wat loslaten. Houd altijd in het achterhoofd dat de metroverbindingen in Milaan zeer goed te noemen zijn, dus afstanden spelen dan een minder grote rol. We hebben getracht een kleine selectie van aanbevolen hotels in Milaan te maken.

Starhotels Echo
Op loopafstand van het centraal station van Milaan ligt het moderne Echo hotel van de Starhotel keten. Dit viersterren hotel heeft ecologie en het milieu hoog in het vaandel staan. Het hotel en ook de kamers zijn zeer smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het vlakbij gelegen metrostation brengt je binnen vijf minuten naar het centrum van Milaan.
Starhotel Echo
Viale Andrea Doria 4, Milaan
€€€

Zebra Hostel
Deze hostel ligt aan de rand van het centrum in de universiteitswijk van Milaan. Het is met name geschikt voor backpacker, jonge reizigers of personen die erg low budget willen overnachten. Goed en goedkoop is hier van toepassing. Voor een lage vergoeding per persoon per nacht heb je een goed verblijf met gratis WiFi, gratis ontbijt, toegang tot de speelkamer, tv kamer en een mogelijkheid tot het huren van fietsen.
Zebra Hostel
Viale Regina Margherita 9, Milaan

Nhow Milano
Dit zeer hippe en moderne hotel ligt in de wijk Navigli met zijn mooie kanalen. Regelmatig heeft het hotel leuke aanbiedingen zodat je er tegen een zeer respectabele prijs kunt overnachten. Het ontbijt is er heerlijk uitgebreid en de bar maakt de lekkerste cocktails. Alle ruimtes van het hotel zijn stijlvol en bijzonder te noemen. Ook de kamers zullen je niet teleurstellen.
Nhow Milano
Via Tortona 35
€€-€€€

Residence Pian della Nave
Om de prijs per persoon per nacht te drukken, kan het voordelig zijn om een appartement te huren. Als voordeel heb je dan ook een eigen keuken om eventueel zelf een maaltijd aan te bereiden. DIt is allemaal mogelijk bij Residence Pian della Nave. De appartementen zijn zeer compleet en modern ingericht. In de buurt zijn voldoende metrostations aanwezig om je snel en gemakkelijk richting het centrum te begeven.
Residence Pian della Nave
V
ia Lambrate 9, Milaan
€€