Hotels in Berlijn

In een moderne en levendige stad als Berlijn zijn ontelbaar veel mogelijkheden om te overnachten. Dit kan van luxe tot simpel en van hyper modern tot zeer origineel. Net zoals bij veel grote steden zijn de wat goedkopere mogelijkheden meestal buiten het centrum te vinden. Dit is in een stad als Berlijn niet vervelend, want het openbaar vervoer is niet duur en goed georganiseerd.

Hotel Berlin
Op loopafstand van Tiergarten Park ligt dit grote en gezellige hotel met ruime en praktisch ingerichte kamers. De kamers en de prijzen zijn onderverdeeld in een zes-tal categorieën. Alles wat je van een viersterren hotel mag verwachten is aanwezig. Ook voor een lekkere lunch of uitgebreid diner ben je in Hotel Berlin aan het juiste adres.
Hotel Berlin
Lützowplatz 17, Berlijn
€€€

Hotel Transit 
In de gezellige wijk Kreuzberg heerst nog altijd een multiculturele sfeer. De wijk staat verder bekend om zijn hippe bars, aantrekkelijke restaurants en goede musea. Hotel Transit is prima gelegen ten opzichte van het centrum van Berlijn.  Een andere tak van dit hotel is de Transit Loft. Dit is een oude fabriek die geheel verbouwd is tot hotel. De kamers zijn tot vijf personen te boeken, wat het ideaal maakt voor een gezin. De Transit Loft ligt in het stadsdeel Prenzlauer, iets ten noorden van het centrum van Berlijn.
Hotel Transit / Loft
€€

 

Boarding & Berlin
In deze knusse Bed & Breakfast zijn de kamers zeer betaalbaar. Het hotel is gelegen op loopafstand van de Potsdammer Platz in een mooie omgeving. Het is hiermee centraal gelegen wat prima is als uitvalsbasis. Met name voor groepen en gezinnen zijn er bijzonder aantrekkelijk geprijsde kamers te boeken.
Boarding & Berlin
Bissingzeile 11, Berlijn

B&B Hotel Berlin Potsdamer Platz
De goed georganiseerde keten B&B Hotels heeft ook een vestiging in Berlijn. Het hotel kenmerkt zich door efficiëntie schone kamers, betaalbaarheid en dat ze vaak gunstig gelegen zijn. Ook deze B&B Berlijn is hier onderdeel van. Het is modern ingericht en ligt niet ver van de Potsdamer Platz. Voor een zeer schappelijke prijs is een ontbijtje erbij te boeken.
B&B Hotels Berlin
Potsdamer Straße 90, Berlijn
€€

Grand Hostel Berlin
Om voordelig in Berlijn te kunnen overnachten, zijn hostels en jeugdherbergen een prima optie. Grand Hostel Berlin is hier een goed voorbeeld van. Er zijn slaapplaatsen te boeken op een gedeelde kamer, maar ook prive kamers zijn mogelijk. Let wel op de extra kosten voor bedlinnen. Voor meer informatie check onderstaande link.
Grand Hostel Berlin
Tempelhofer Ufer 14, Berlijn