Hotels in Brno

Hoewel het merendeel van de hotels voor zakenreizigers bestemd lijkt te zijn, zijn er echt wel een paar leuke en zelfs romantische plekjes te vinden. De grotere hotels zijn vooral aan de rand en buiten het centrum gelegen. Qua prijs is dat ook vaak iets gunstiger. We hebben een kleine selectie gemaakt van leuke en betaalbare overnachtings mogelijkheden.

Old Town Hotel
Op loopafstand van het centrum ligt dit kleinschalige viersterren hotel. De kamers zijn verrassend modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Bij de prijs inbegrepen zit het ontbijt en toegang tot het internet.
Old Town Hotel
Francouzska 97, Brno
€€

Hostel Mitte
In het centrum van Brno is deze hostel gevestigd in een monumentaal pand. Bijzonder aan deze plek is de manier waarop de authenticiteit wordt hooggehouden. De kamers zijn dan ook smaakvol en bijzonder ingericht. In de directe omgeving vind je winkels, restaurants, cafe’s en allerlei bezienswaardigheden. Deze hostel biedt naast gedeelde kamers ook tweepersoons kamers en zelfs een tweepersoonskamer met ruimte voor een extra bed.
Hostel Mitte
Panska 11, Brno

Apartment House Centre
Als je liever meer comfort en vrijheid zoekt, dan ben je bij dit appartementencomplex op het juiste adres. De appartementen zijn zeer smaakvol en compleet ingericht met keuken, werkplek, zithoek, eethoek, bed en badkamer. De prijzen zijn zeker niet verkeerd.
Apartment House Centre
Behounska 4/6, Brno
€€

Barcelo Brno Palace
Voor wie iets meer luxe zoekt is dit hotel waarschijnlijk perfect. Het Barcelo Brno Palace hotel is een viersterren hotel met alle mogelijke luxe. Het prachtige gebouw heeft evenzo prachtige kamers. Alle ruimtes zijn tot in de puntjes goed verzorgt en zeer chique ingericht. In het hotel is tevens een spa aanwezig.
Barcelo Brno Palace
Silingrovo Namesti 2, Brno
€€€