Hotels in San Sebastian

De hotels in San Sebastián zijn behoorlijk duur. De meeste hotels hebben enkele sterren achter hun naam staan. Er zijn wel goedkopere opties, maar dan overnacht je of buiten het centrum van San Sebastian of in een backpackershostal.

Casa Rural Aristondo
Als je het niet erg vindt om een berg af te lopen en te overnachten op 4 kilometer afstand van de binnenstad van San Sebastian, dan is dit eigenlijk de perfecte locatie. Betaalbaar, rustig en landelijk, compleet met ecologische tuin en rondwandelende schapen.
Casa Rural Aristondo
Pilotegi Bidea 70, Igeldo

Surfer Paradise Donosti
Backpackershostal op een kwartier lopen van het strand. De Argentijnen die dit hostal runnen zijn aardig. Je kunt kiezen voor een dorm of privé-kamer. Keuken aanwezig.
Surfer Paradise Donosti
Paseo Zubiaurre 10, San Sebastian

Pension Aries
Gevestigd in het oude stadscentrum dichtbij de stranden, parken en beroemde restaurants in San Sebastian. Vraag om een kamer op de tweede verdieping zodat je minder last hebt van het geluid afkomstig van de bars en restaurants in de straat.
Pension Aries
San Jeronimo 22-2, San Sebastian

Hotel Terminus
Voor de prijs die je ervoor betaalt is dit een prima hotel. De kamers zijn eenvoudig, de locatie is centraal en je kunt in de buurt (goedkoop) parkeren.
Hotel Terminus
Avenida de Francia 21, San Sebastian
€ 

Hotel la Galeria
Herenhuis uit de 19e eeuw omgetoverd tot hotel en met veel smaak ingericht. Je kijkt uit op het strand Ondarreta en de baai van San Sebastian. Met de bus ben je snel in het centrum. Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen.
Hotel la Galeria
Calle de la Infanta Christína 1-3, San Sebastian
€€

Hotel María Christina
Dit hotel is het meest luxe hotel van San Sebastian: hotel María Christina telt maar liefst 5 sterren. Het is een idyllische overnachtingsplaats met kamers in de stijl van Belle Époque.
Hotel María Christina
Paseo Republica Argentina 4, San Sebastian
€€€

Hotel de Londres y de Inglaterra
Dit centraal gelegen hotel lijkt op een cruiseschip dat is vastgelopen op het strand. Vanaf het balkon van de hotelkamer heb je spectaculair uitzicht op de baai Bahía de la Concha. Het romantisch ingerichte moderne viersterren-hotel is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw en is waarschijnlijk een plek die je niet snel vergeet.
Hotel de Londres
Zubieta 2, San Sebastian
€€€

Hotel Astoria 7
Viersterrenhotel gevestigd in het voormalig bioscoopgebouw Cine Astoria. Alle 102 kamers zijn gewijd aan een filmster of regisseur die ooit straalde op het Internationaal Filmfestival van San Sebastián.
Hotel Astoria 7
Sagrada Familia 1, San Sebastian
€€€

Hotel Villa Soro
Luxe overnachten, maar wel in familiaire sfeer? Dat kan in één van de 25 kamers van Villa Soro, een viersterrenhotel gevestigd in een prachtig achtiende-eeuwse gebouw verklaard tot werelderfgoed. Op 10 minuten lopen van het strand Zurriola in San Sebastian.
Hotel Villa Soro
Avenida de Ategorrieta 61, San Sebastian
€€€

Camping Igueldo
Kamperen op deze stadscamping op 5 kilometer van de stad is een goede manier om de kosten te drukken. Elke 20 minuten rijden er bussen naar het centrum van San Sebastian en terug (in de zomer tot 00.00 uur). Bungalows beschikbaar en wifi aanwezig.
Camping Igueldo
Paseo Padre Orkolaga 69, San Sebastian