Hotels in Menorca

Menorca biedt een ruime keuze aan hotels, variërend van eenvoudige hostels tot luxe 5 sterren hotels en resorts. Juli en augustus zijn hoogseizoen (lees: druk en duur). Wil je echt iets exclusiefs dan huur je het beste een villa op het eiland.

Hotel Ses Sucreres
Hier kun je relaxen in een oude snoepjesfabriek, die is omgebouwd tot een boutique hotel. Sweet Dreams zullen hier geen probleem zijn…
Hotel Ses Sucreres
Sant Joan, 13-15, Ferreries 
€€

Hostal Oasis
In het hart van het oude centrum van Ciudadela ligt Hostal Oasis. De kamers zijn basic maar netjes. Wat dit hotel zo fijn maken, zijn de heerlijke tuin en de gastvrijheid van de eigenaren.
Hostal Oasis 
C/ Sant Isidre 33, Ciutadella de Menorca 
€€

Binigaus Vell
Bij dit hotel wordt je verwelkomd door een serene rust en een authentieke sfeer. Dit luxe hotel in een voormalige boerderij ligt op 20 minuten van het strand.
Hotel Binigaus Vell
Cami De Sa Mala Garba, Km 0,9, 7749 Es Migjorn Gran 
€€€

Hotel Alcaufar Vell
In dit hotel in het zuidoosten van het eiland kun je genieten van rust en comfort in een 14e eeuws landhuis. Zonnebaden bij het zwembad of wandelen over het 100 hectare groot terrein met pijnbomen naar het strand: de keuze is aan jou.
Hotel Alcaufar Vell
Carretera Cala Alcalfar km 8, Sant Lluís, Menorca 
€€/ €€€

Agroturisme Biniatram
Aan de noordkust van eiland is het goed toeven bij Agroturisme Biniatram. In en rond de 500 jaar oude finca bevinden zich 8 kamers en 7 appartementen. In de grote tuin ligt een zwembad en je kunt er tennissen.
Agroturisme Biniatram
Camino Cala Morell, Km 7, Ciutadella de Menorca
€€