Hotels in Almeria

Almería stad wordt nog niet door toeristen overspoeld en het zal dan ook niet moeilijk zijn om een hotelkamer te vinden. De maanden juli en augustus zijn echter hoogseizoen voor de vakantievierende Spanjaarden. Met name in de kustdorpjes zijn hotelkamers en appartementen vaak volgeboekt en duur. Spanjaarden zelf huren meestal een appartement of een vakantiehuis in de provincie Almería.

Hostal Delfin Verde
Hostal Delfin Verde heeft eenvoudige, maar schone kamers. Een pluspunt van dit hotel is dat het direct aan de boulevard van Almeria ligt en je dus in no time met je voeten in het zand kunt zitten.
Hostal Delfin Verde
Calle García Cañas 2, Almería

Hotel La Perla
Hotel La Perla ligt hartje centrum van Almeria, op steenworp afstand van de kathedraal en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Alle kamers hebben airconditioning, tv en gratis wifi.
Hotel La Perla
Plaza del Carmen 7, Almería
€€ 

MiKasa Suites & Spa
MiKasa ligt in het kustplaatsje Agua Amarga, dat in de zomer een favoriete bestemming is voor Spaanse families. De kamers van dit kleinschalige hotel zijn smaakvol ingericht en er is een aangename binnentuin met zwembad. In de spa kun je je laten masseren.
MiKasa Suites & Spa
Ctra. Carboneras 20, Agua Amarga
€€

Plaza Vieja Hotel & Lounge
Plaza Vieja Hotel & Lounge is gevestigd in een19e eeuws gebouw aan het Plaza de la Constitución in Almeria. Dit boutique hotel beschikt over hip ingerichte kamers, een dakterras en een sprookjesachtige oosterse spa.
Plaza Vieja Hotel
Plaza de la Constitución 4, Almeria
€€€

Parador de Mojacar
Paradores zijn de Spaanse staatshotels en zijn altijd gevestigd in historische gebouwen of liggen op bijzondere locaties. De parador van Mojácar is een modern gebouw dat direct aan het strand ligt. Voor wie voor zekerheid gaat: de service is zonder fouten en het zal je aan niets ontbreken…
Parador de Mojacar
Paseo del Mediterráneo 339, Mojácar
€€€