Hotels in Leeds

In Leeds is voor ieders budget wel een hotel te vinden. Wil je iets bijzonders, boek dan een van de prachtige hotels in historische panden zoals een gerenoveerde korenmolen of het monumentale pand van de voormalige Leeds and County Liberal Club. Maar ook voor een kleiner prijsje zijn hier leuke plekjes om te logeren.

Ibis Leeds Centre
Op slechts 800 meter van het centrum van Leeds met restaurant en moderne kamers. De populaire winkelstraten en het Victoria Quarter bevinden zich op 10 minuten loopafstand. De kamers hebben elk een eigen badkamer. Het café-restaurant serveert ’s avonds een gevarieerd menu en er is ook een gezellige bar. Vriendelijke service.
Hotel Ibis Leeds Centre
Marlborough Street 23, Leeds

Bridge Farm Hotel
Een vriendelijke ontvangst, schoon en gezellig. Dit charmante familiehotel in een 18e-eeuws koetshuis heeft een kleine bar en gratis Wifi in openbare ruimtes. Je kunt er dineren van maandag tot en met donderdag. Op 15 minuten rijden van het centrum van Leeds.
Bridge Farm Hotel
Wakefield Road, Leeds
€€

42 The Calls
De beste hotels in Leeds vind je in de mooiste oude gebouwen van de stad. Een gerenoveerde korenmolen herbergt nu het hotel 42 The Calls, waar de kamers aan de rivier zijn voorzien van een hengel.
42 The Calls
The Calls 42, Leeds
€€ 

Premier Inn Bradford Central
Prima budget-hotel in Bradford. Centraal gelegen, dicht bij bezienswaardigheden, theaters en restaurants. Ruime en schone kamers, vriendelijk personeel. Goed restaurant bij het hotel.
Premier Inn Bradford Central
Vicar Lane, Bradford

Quebecs Hotel
Misschien wel het mooiste en meest karakteristiek hotel van Leeds, dit uitbundige terracotta paleis, de voormalige Leeds and County Liberal Club. Gelegen vlak bij het City Square, vlakbij het station, zie je in de indrukwekkende gevel nog het balkon waar de Liberale hoge pieten hun woordje deden voor de verzamelde menigte. Het interieur is al even grandioos, met smeedijzeren hekken, Korinthische zuilen en een grote eikenhouten trap. De suites zijn helemaal bijzonder: de een bestaat uit twee verdiepingen, verbonden door een wenteltrap, en bij de ander ligt de slaapkamer in de top van de toren met prachtig uitzicht vanuit de ovale ramen.
Quebecs
Quebec Street 9, Leeds
€€

The Queens
Centraal gelegen in City Square, een monumentaal pand en oriëntatiepunt in Leeds dat werd geopend in 1937. De imposante witte gevel in Portland stenen is ontworpen door dezelfde architect als het Londense hotel The Dorchester. Binnen zie je veel art deco uit het interbellum, toen de stad flink is gerenoveerd. Het was het eerste hotel in het land met een badkamer in de suite.
The Queens
City Square, Leeds
€€