Hotels in München

De stad München biedt bijzonder veel keus wat betreft de mogelijkheden om er te overnachten. Als wereldstad moet je ook wel voldoende mogelijkheden hebben om de toestroom van toeristen en zakenlui te kunnen huisvesten. Met name in en rondom het oude centrum van de stad zijn er veelal dure en exclusieve hotels te vinden. Hoe verder hiervandaan hoe voordeliger je vaak uit bent. Het openbaar vervoer werkt uitstekend en prijzen zijn vrij gunstig. Laat je daarom niet misleiden door de afstanden die je moet overbruggen. Wanneer je met de auto naar München gaat, is het raadzaam om te checken of het hotel of pension een eigen parkeerterrein heeft en wat de kosten zijn. Parkeerkosten kunnen aardig oplopen in steden als München.

Pension Seibel
In dit charmante familiehotel overnacht je in huiselijke sfeer. De typische Beierse stijl komt overal in terug. Het hotel is op wandelafstand van het Marienplatz gelegen, dus qua ligging is dit perfect. De  kamers zijn voorzien van eigen badkamer.
Pension Seibel
Reichenbachstrasse 8, München
€€

Hotel Daniel
In de levendige omgeving van de Karlsplatz is dit comfortabele hotel gelegen. De kamers met elk hun eigen badkamer, tv en kluis zijn verdeeld over zes verdiepingen. Er is geen parkeerplaats, dus dit moet je zelf regelen. Tegen betaling kun je ontbijten in de eetzaal.
Hotel Daniel
Sonnestraße 5, München
€€

Pension Belo Sono
Een stukje buiten het centrum van de stad, maar dicht bij het openbaar vervoer, zijn de gastenkamers van Pension Belo Sono gelegen. De prijs en kwaliteit zijn hier bijzonder goed. De kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, maar de badkamer moet je delen.
Pension Belo Sono
Gollierstrasse 36, München

Maximilian Munich
Dit luxe viersterren hotel heeft behalve kamers ook appartementen te huur. Daarnaast heb je overal gratis wifi en is er een prive parking aanwezig waar je tegen betaling je auto kunt parkeren. Maximilian Munich is gunstig gelegen en op loopafstand van bijvoorbeeld de Beierse Staatsopera.
Maximilian Munich
Hochbruckenstrasse 18, München
€€€