Vervoer in Larnaca

Vanaf Larnaca International Airport kun je op verschillende manieren naar je eindbestemming. Larnaca ligt maar op enkele kilometers van de luchthaven, dus ook een taxi behoort tot de mogelijkheden. Maar er rijden ook bussen en je kunt er een auto huren.
Een kaartje voor de bus koop je gewoon bij de buschauffeur. Er is tevens de mogelijkheid om een dagkaart of weekkaart te kopen, waarbij je onbeperkt van de bus gebruikt kunt maken.
Bustarieven
Busroutes Larnaca

Het links rijden is wel even iets om aan te wennen in Larnaca. Maar als je eenmaal bent omgeschakeld lijkt het vanzelf te gaan. Wanneer je een auto gaat huren of je per fiets of scooter wilt verplaatsen, dien je hier vooraf wel even over na te denken. Richting aangeven en manoeuvres maken, gebeuren vaak zonder hierover na te denken. En een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Steeds vaker trekken toeristen er liever zelf op uit, dan dat ze met een georganiseerde tocht meegaan. Een auto huren behoort dan zeker tot de favorieten. Check vooraf de verschillende aanbieders om prijzen goed te kunnen vergelijken.
In Larnaca kun je ook fietsen en scooters huren. De prijzen voor deze vervoersmiddelen liggen een stuk lager. De routes zijn goed aangegeven en de wegen zijn veelal in goede conditie.

Verhuurbedrijf schooters en fietsen

Voor de liefhebbers zijn er ook speciale routes per fiets te volgen. De Larnaca Thema routes vind je op de onderstaande link.
Thema Routes