Hotels in Larnaca

In en om de stad Larnaca kun je uiteenlopende hotels, b&b’s, vakantiehuizen en appartementen huren. De meeste toeristen die naar het eiland Cyprus vertrekken, geven de voorkeur voor een hotel. De voordelen van een hotel zijn vaak de luxe zaken. Alles wordt voor je geregeld, je bed wordt opgemaakt en meestal kun je er terecht voor zowel het ontbijt als het diner. De meeste hotels zijn ook nog eens voorzien van een verkoelend zwembad.
Wil je echter wat meer vrijheid, houd je van rust en bepaal je zelf graag je dagindeling? Dan kan een vakantiehuis of appartement juist een hele goede keuze zijn.
In Larnaca heb je keuze uit alle mogelijkheden. De luxe hotels bevinden zich veelal net buiten het centrum van de stad. En in de stad zelf tref je vaak erg sfeervolle B&B’s.

Krasas Beach Apartments
De smaakvol ingerichte appartementen van Krasas Beach Apartments liggen direct aan de Finikoudes boulevard van Larnaca. Het balkon biedt een fraai uitzicht op zee en het mooie strand. Alle appartementen beschikken over gratis wifi en een tv. Een goede maaltijd is nooit ver weg. De appartementen liggen in een omgeving met verschillende horecagelegenheden.
Krasas Beach Apartments
Athinon Avenue 77, Larnaca
€€€

Lysithea Beach Hotel
Dit prachtige hotel is omgeving door een heerlijke tuin met zwembaden. Het strand is slecht tientallen meters verderop en ook het centrum ligt op loopafstand. De kamers en appartementen van het Lysithea Beach Hotel laten zich omschrijven als huiselijk en iets gedateerd, maar van alle gemakken voorzien. De appartementen beschikken over een kleine keuken en koelkast.
Lysithea Beach Hotel
Dhekelia Road, Larnaca
€€

Mesogios House Suites
De suites van Mesogios House bieden een uitstekend mogelijkheid om in alle vrijheid van Cyprus en de stad Larnaca te genieten. De compleet ingerichte appartementen zijn voorzien van een volledige keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer(s). Het strand en ook het centrum van Larnaca liggen op vijf minuten lopen van je verblijf. En op het dakterras kun je vanuit de jacuzzi genieten van een waanzinnig mooi uitzicht.
Mesogios House Suites
Desdemona Street, Larnaca
€€€

San Remo Hotel
Aan de Shakespear Road te Larnaca ligt het eenvoudige San Remo Hotel. De kamers zijn uitstekend in verhouding tot wat je er voor betaald. Daarbij kun je genieten van een goed ontbijt, het zwembad en de fitness. Tevens kun je er gratis parkeren.
San Remo Hotel
Shakespear Road, Larnaca
€€

Lordos Beach Hotel
Een luxe verblijf in Lordos Beach Hotel zal zeker niet tegenvallen. Het hotel ligt aan een prive strand in de Larnaca Baai. De kamers en suites zijn voorzien van alle gemakken en er zijn zelfs kamers te boeken met een eigen jacuzzi op het balkon. Het hotel heeft twee restaurants, buiten- en binnenbaden, een tennisbaan, kinderclub en biedt daarnaast verschillende watersport mogelijkheden.
Lordos Beach Hotel
Dhekelia Road, Larnaca
€€€