Gratis & goedkoop in Brussel

Als je een beetje goed bent voorbereid, kun je ook in een stad als Brussel leuke dingen beleven zonder dat het heel veel geld kost. Een goede tip is bijvoorbeeld het aanschaffen van de ‘Brussels Card’. De kaart geeft je verschillende mogelijkheden tot het gratis bezoeken van diverse musea en gebruik van openbaar vervoer. Ook kun je verschillende kortingen krijgen bij winkels, tentoonstellingen, attracties en restaurants.
Kijk voor meer info op onderstaande link.
Brussels Card

Regelmatig worden er op verschillende plaatsen in Brussel leuke evenementen georganiseerd die geheel gratis zijn. Er wordt zelfs een agenda over bijgehouden. Kijk op onderstaande link voor meer informatie.
Gratis in Brussel
Gratis in Brussel Facebook

Andere leuke bezigheden om te bezoeken of te doen zonder dat het al te veel geld kost zijn het bezoeken van de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele. Slenteren over de vele (antiek)markten of een tour door het Europese Parlement.

Koninklijk Musea voor Schone Kunsten
Elk jaar opnieuw mag dit museum duizenden liefhebbers van uiteenlopende kunst ontvangen. Naast zeer oude kunstwerken zijn er ook stukken uit de huidige tijd te bewonderen. Meesters zoals Antoon van Dyck, René Magritte, Peter Paul Rubens en Salvador Dalí. Op de eerste woensdag van de maand is er gratis toegang vanaf 15.00 uur.
Koninklijk Musea voor Schone Kunsten