Hotels in Zaragoza

Zaragoza biedt een ruime keuze aan hotels, van eenvoudige hostels tot luxe vier-sterren welness-hotels. Aangezien Zaragoza nog niet door toeristen wordt overspoeld, is het niet moeilijk om een hotelkamer te vinden en zijn de hotels in Zaragoza bovendien nog heel betaalbaar.

NH Zaragoza
De NH Hotels in Zaragoza wijken niet af van alle andere NH hotels: moderne, schone en stijlvolle kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. De hotels liggen lekker centraal. Sommige kamers kijken uit over de rivier de Ebro en sommige kamers over de Basílica de Nuestra Señora de Pilar.
Avenida Cesar Augusto 125 en Calle Joaquin Costa 5
€€

Hotel Las Torres
Hotel Las Torres ligt naast de kathedraal van Zaragoza. De strak wit ingerichte kamers vallen in de categorie designer-hip. De pluspunten van dit hotel: de hydromassage douches, het uitzicht vanaf de balkons en de gratis spa van het hotel.
Hotel Las Torres
Plaza Nuestra Señora del Pilar 11, Zaragoza
€€

Albergue Zaragoza Hostal
Hostel Albergue Zaragoza in een middeleeuws stadspaleis in het historische centrum van Zaragoza opende tijdens de Expo 2008. Je kunt er slapen in tweepersoonskamers, slaapzalen of in een appartement. Er is een keuken, gratis wifi en het ontbijt is gratis. In de kelder is er vaak een tentoonstelling, live muziek of een filmavond.
Albergue Zaragoza Hostal 
Calle de los Predicadores 70, Zaragoza 
€ 

Hotel Hiberus
Het moderne viersterrenhotel Exe Hiberus ligt aan de rivier vlakbij het Expo 2008 terrein in Zaragoza. Het hotel beschikt over een openluchtzwembad en een dakterras en dat maakt het een fijn hotel voor de zomermaanden.
Hotel Hiberus
Paseo De Los Puentes 2, Zaragoza
€€

Appartementen Sabinas Alfonso
In plaats van in een hotel kun je natuurlijk ook in een appartement logeren in Zaragoza. Dit heeft zo zijn voordeel: je kunt doen alsof je thuis bent en op je gemak zelf je ontbijtje of je diner verzorgen. Appartementen Sabinas Alfonso zijn een prima optie: alle appartementen zijn ruim, modern en compleet ingericht. Het mooist is natuurlijk het penthouse appartement met uitzicht op de kathedraal en het centrum van Zaragoza.
Appartementen Sabinas Alfonso
Calle de Alfonso I 43, Zaragoza
€€