Hotels in Belgrado

Verdeeld over de stad zijn verschillende leuke, romantische of gewoon praktische hotels te vinden. Met name in de oude stad zijn de wat kleinere en sfeervolle hotels te vinden. Elders in Belgrado zijn de zakenhotels en wat modernere hotels te vinden. Qua budgethotels is het handig als je goed kijkt naar de ligging, de faciliteiten en of er een ontbijt bij inbegrepen zit. Enig speurwerk vooraf is daarom niet verkeerd.

Balkan Hotel Garni
In de directe omgeving van de Belgrade Fair, gezellige restaurant en leuke winkels, ligt dit moderne driesterren hotel. De kamers zijn niet heel ruim, maar wel goed en fraai ingericht. Balkan Hotel Garni heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en indien nodig een shuttel service van en naar de luchthaven.
Balkan Hotel Garni
Pozeska 67a, Belgrado
€€

Queen’s Astoria
In het het oude stadsdeel ‘Stari grad’ van Belgrado is dit zeer romantische hotel gelegen. De klassieke inrichting en details van dit hotel bezorgen direct de romantische sfeer wat je bij de naam verwacht. Daarnaast zijn de moderne en hedendaagse accessoires zoals een flatscreen tv, internetverbinding en andere luxe op elke kamer te vinden.
Queen’s Astoria
Milovana Milovanovica 1, Belgrado
€€€

Belgrade Art Hotel
Dit vrij nieuwe hotel probeert de kunst van de stad Belgrado dicht bij zijn bezoekers te brengen. Daarnaast heeft het hotel een uitstekende ligging, namelijk de verkeersvrije winkelstraat Knez Mihailova straat. Veel van de prachtige bezienswaardigheden van de stad zijn op loopafstand te vinden. Onder de 55 tellende kamers zijn ook enkele suites te boeken.
Belgrado Art Hotel
Knez Mihailova 27, Belgrado
€€€

Hostel Madness
Een hostel is een uitstekende plek om goedkoop te overnachten. Vaak slaap je met meerdere mensen op een kamer en moet je de badkamer delen. De openbare ruimtes betreft vaak een woon- / relax kamer, een keuken en eventueel een stalling. Bij Hostel Madness is dit ook zo. De kamers zijn echt spotgoedkoop en je hebt daarbij gratis schoon beddengoed, handdoeken, gratis koffie en internet. Voor je persoonlijke spullen zijn er kluisjes beschikbaar.
Hostel Madness
Brace Jugovica 7, Belgrado