Cagliari Elmas Airport

De luchthaven Cagliari Elmas Airport ligt 8 kilometer ten noordwesten van de stad Cagliari, in het zuiden van het eiland Sardinië. Cagliari Airport is het belangrijkste vliegveld van het eiland. Je kan op het vliegveld een auto huren als je Sardinië verder wil verkennen. Je kunt ook met de taxi, trein en bus naar verschillende locaties op het eiland reizen. De luchthavencode (IATA) van Cagliari Elmas Airport is CAG.

Gemiddelde vliegtijd vanaf Amsterdam: 2 uur, 10 minuten
Afstand tot centrum stad: 8 km.

Trein naar centrum:
Metro naar centrum:
Bus naar centrum:
Tarief taxirit centrum:

Vliegtuigmaatschappijen op Cagliari Elmas Airport:

Bestemmingen vanaf Cagliari Elmas Airport:

Cagliari (Sardinië)

Sinds 2013 ligt er een nieuw treinstation op ongeveer 5 minuten loopafstand van de terminals. Iedere 20 minuten tussen 05.00 uur en 23.00 uur rijdt er een trein naar het centraal station van Cagliari. De rit duurt zo’n 10 minuten en kost slechts € 1,25. Een taxirit duurt ongeveer 15 minuten en kost € 15,00 tot € 20,00 (afhankelijk van bagage en tijdstip).

Het vliegveld van Cagliari biedt ook verschillende mogelijkheden om een auto te huren, zodat je het hele eiland Sardinië kunt verkennen. Je kunt terecht bij niet minder dan 20  aanbieders, onder andere Hertz, Avis, Budget, Sixt, Europcar en Easy Car.