Aeropuerto de Reus

Aeroporto de Reus, het vliegveld van Reus, ligt aan de Costa Dorada (Catalonië) op 5 km van de stad Reus in de provincie Tarragona. Veel toeristen kiezen voor Reus vanwege de gunstige ligging aan de Spaans kust. Plaatsen als Salou en Cambrils liggen vlakbij de luchthaven en Barcelona ligt op 100 kilometer afstand van Reus Airport. De luchthavencode (IATA) van het vliegveld is REU.

Gemiddelde vliegtijd vanaf Amsterdam: 1 uur 55 minuten
Afstand tot centrum stad: 5 kilometer

Trein naar centrum:
Metro naar centrum:
Bus naar centrum:
Tarief taxirit centrum:

Vliegtuigmaatschappijen op Aeropuerto de Reus:

Bestemmingen vanaf Aeropuerto de Reus:

Reus
Barcelona

Het centrum van Reus ligt op 5 kilometer van Reus Airport. Van 8.00 tot 20.00 uur pendelt bus 50 elk uur van het vliegveld naar het centrum van Reus. Het treinstation van Reus bereik je na 25 minuten, het centrum van de stad na 30 minuten. Een enkeltje kost € 3,-. Een taxi naar het centrum van Reus kost ongeveer € 20,-. Binnen een kwartier arriveer je in het centrum van Reus.

De afstand tussen Reus Airport en Barcelona is 100 kilometer. De bus doet er ongeveer 1 uur en 45 minuten over. Een ticket kost 14 euro. Je kunt ook met de trein vanuit Reus naar Barcelona. De trein rijdt 1 keer per uur, tickets kosten tussen € 8,50 en € 10,-. De treinrit duurt 1 uur en 40 minuten. Met een taxi ben je in een uur in Barcelona, maar dat kost je wel € 150…