Winkelen in Cluj

Gezellig winkelen is in Cluj zeker mogelijk. De straten en zijstraatjes om het centrale Unirii plein verbergen vele kleine winkeltjes van lokale ondernemers. Met leuke kleding, souvenirs, accessoires en boeken. In en rond het centrum van Cluj vind je ook enkele grote winkelcentra. Tijdens het weekend worden vaak markten met lokale en regionale biologische (groente, fruit, vlees)  en ambachtelijke producten georganiseerd.

Central Shopping Center
Dit is het grootste winkelcentrum in het hart van Cluj, met vijf verdiepingen en meer dan 90 winkels van verschillende merken. Kleding, schoenen, sieraden en cosmetica, vaak tegen heel aantrekkelijke prijzen.
Central Shopping Center
Str. Regele Ferdinand 22-26, Cluj-Napoca

Iulius Mall
De Iulius Mall in Cluj heeft alles wat een winkelcentrum met Amerikaanse inspiratie dient te hebben: meer dan 200 winkels, een groot bioscoop met 10 zalen en een food-court met 15 fast-food restaurants, plus Starbucks Café…
Iulius Mall
Str. Alexandru Vaida-Voevod, Cluj Napoca

Polus Center Cluj
Polus Center is het grootste winkelcentrum van Cluj en dateert uit 2007. Ruim 200 winkels, waaronder de bekende internationale merken als Zara, Bershka en H&M, restaurants, bioscopen, speelplaats voor kinderen, etc.
Polus Center Cluj
Str. Avram Iancu 492-500, Cluj

Sigma Shopping Center
Klein, gezellig en relaxed winkelcentrum in het centrum van Cluj. De nadruk bij de 30 winkels in het winkelcentrum ligt vooral op kleding en mode.
Sigma Shopping Center
Str. Republicii 109, Cluj-Napoca