Winkels in Sheffield

In Sheffield kun je prima shoppen. Het centrum is verdeeld in drie gedeeltes – Fargate, Orchard Square en The Moor – allemaal op een paar minuten lopen van elkaar.

Fargate
De meest centrale voetgangerszone in Sheffield biedt een breed scala aan winkels, waaronder Topshop, Marks & Spencer en WH Smith. En het is perfect gelegen, nabij belangrijke openbaar vervoer verbindingen, theaters en de Peace Gardens. Het gebied loopt van Barker’s Pool tot High Street tegenover de kathedraal.
Fargate, Sheffield

Orchard Square
Net buiten Fargate in Sheffield is het Orchard Square openlucht winkelcentrum, waar bekende merken te vinden zijn maar ook de kleinere onafhankelijke winkels. Neem eens een kijkje bij de alternatieve winkel Blue Banana of de cadeauwinkel Evolution.
Orchard Square Shopping Centre
Orchard Square, Sheffield

The Moor
Een van de oudste en drukste winkelstraten van Sheffield. Deze autovrije loopbrug telt meer dan 100 winkels, variërend van warenhuizen Atkinsons, BHS en Debenhams tot kleinere winkels en leuke markten.
The Moor, Sheffield

Meadowhall
Winkelcentrum met ruim 280 winkels in een buitenwijk van Sheffield (5 km van het centrum). Meadowhall is het grootste winkelcentrum van Yorkshire. Het winkelcentrum heeft op alle verdiepingen een food court met tal van restaurants, van fastfood tot à la carte.
Meadowhall

The Moor Market
In winkelgebied The Moor was al een openluchtmarkt te vinden, maar daar is sinds kort ook een grote overdekte markt bijgekomen. Bij de 196 kramen is van alles te vinden, variërend van verse groenten en fruit (waaronder lokaal geproduceerde biologische producten) vlees, vis, juwelen en kleding. De markt omvat ook ambachtelijke kraampjes en cafés, met bijvoorbeeld Russisch en Jamaicaans voedsel, ambachtelijke bieren, Thais ijs, huisgebakken taarten, handwerk en nog veel meer. Tal van bussen stoppen vlakbij de markt.
The Moor Market, Sheffield