Lamezia Terme Airport

Het vliegveld Lamezia Terme Airport wordt ook wel Aeroporto Internazionale di Lamezia Terme genoemd. De luchthaven ligt op ongeveer 2,5 kilometer ten zuiden van de stad Lamezia Terme aan de zuidwestkust van Italië, in de ‘punt van de laars’. Het is het belangrijkste vliegveld van de regio Calabria. De luchthavencode (IATA) van Lamezia Terme Airport is SUF.

Gemiddelde vliegtijd vanaf Amsterdam:
Afstand tot centrum stad: 12 km.

Trein naar centrum:
Metro naar centrum:
Bus naar centrum:
Tarief taxirit centrum:

Vliegtuigmaatschappijen op Lamezia Terme Airport:

Bestemmingen vanaf Lamezia Terme Airport:

Lamezia Terme

Tussen 06.00 en 23.00 uur gaat er om de 30 minuten een bus (shuttle service) richting het treinstation ((Stazione di Lamezia Terme Centrale). Een ticket kost € 2,00 en de reistijd is 5 minuten. Een ander belangrijk treinstation is Sant’Eufemia. Vanaf deze stations kun je treinen en bussen pakken naar Catanzaro, Cosenza of Crotone en andere plaatsen in de regio Calabrië. Je kunt er ook voor kiezen om met een taxi naar het centrum van de stad te reizen. Reken dan op een reistijd van twintig minuten en een tarief van € 20,-.

In de terminal en vlakbij vind je tevens de mogelijkheid om een auto te huren bij een van de grotere, internationale autoverhuurbedrijven, zoals bijv.  Avis, Budget, Hertz en Sixt.