Gratis & goedkoop in Doncaster

Een weekendje Doncaster hoeft niet duur te zijn. Zwerven door de stad kost niets en een picknick in het park – ingeslagen op de markt – kost ook maar weinig. Sfeerproeven alleen al is de moeite waard in deze stad in South Yorkshire.

Gratis fietskaart Doncaster
In Doncaster kun je prima fietsen. De nieuwe gratis fietskaart van de stad is onlangs vernieuwd. Elke getoonde route is gefietst en geëvalueerd. De kaart wijst je ook op leuke plaatsen en cafés onderweg. Kopieën van de fietskaart zijn kosteloos verkrijgbaar bij de Tourist Information Centre aan High Street. Je kunt ook een exemplaar downloaden via deze link (het is een groot bestand dus het kan even duren).

Walker’s Nurseries
Leuk om inspiratie (en advies!) op te doen in deze tuinen die inmiddels al zestig jaar oud zijn. In 1951 kochten Lawrence en Vera Walker een perceel net buiten Blaxton, Doncaster. Het land was nooit eerder geploegd maar na twee jaar hard werken hadden ze genoeg gewassen om te verkopen. Vandaag zijn ze erg trots op de stimulerende en inventieve displays van planten die je interesse in tuinieren gegarandeerd stimuleren. Advies is gratis en altijd beschikbaar. Je kunt er ook heerlijk eten – natuurlijk zijn alle ingrediënten zoveel mogelijk afkomstig uit eigen tuin.
Walkers Nurseries
Mosham Road, Blaxton, Doncaster