Parkeren en vliegen: top tips voor budgetreizigers


Er is niets zo lekker als het gevoel van het boeken van een vakantie. Het aftellen begint en je begint al te zoeken naar leuke activiteiten om te doen, mooie plekken om te bezoeken en restaurantjes waar je wilt gaan eten. Toch is er ook altijd een minpuntje aan het boeken van je vakantie, het betalen van een flinke som geld. En natuurlijk werk je daar ook hard voor en heb je die vakantie dubbel en dik verdiend. Toch kan het fijn zijn om te zoeken naar manieren om hier en daar wat kosten te besparen. En dat kan met Park & Fly. Hoe? Dat lees je in deze blog.

De vliegreis: het begin van je vakantie 

Je vakantie begint bij het bepalen van je bestemming. Als je eenmaal besloten hebt waar de reis naartoe gaat, moet je gaan zoeken naar vliegtickets. Je kiest een datum en een vliegveld. En natuurlijk zoek je hierbij naar de beste prijs die je kunt vinden. Heb je eenmaal een goede vlucht gevonden, moet je nog gaan kijken hoe je dan bij dat vliegveld komt waar je moet zijn. Je hebt opties zoals openbaar vervoer, familieleden vragen of een taxi boeken. Hier komt een hele hoop gedoe bij kijken. Je wilt geen uren in de trein zitten met een hoop bagage en drie keer overstappen is ook niet ideaal. Familieleden wil je ook niet altijd lastig vallen, zeker niet als het bijvoorbeeld om een nachtvlucht gaat. En ook deze mensen hebben het vaak druk met werk en hun eigen planning. Als het vliegveld niet om de hoek ligt, is een taxi vaak onbetaalbaar. Maar wat is dan wel de ideale oplossing? Parkeren vliegveld dus!

Waar kan ik mijn auto kwijt op het vliegveld? 

Als je de mogelijkheid hebt om zelf met de auto naar het vliegveld te gaan, is dit ideaal. Je hoeft niemand lastig te vallen en je kunt lekker je eigen plan trekken. Maar waar kun je dan parkeren? De parkeerplek van het vliegveld is vaak peperduur, als je er al voor lange tijd kan parkeren dan ben je ook nog eens heel veel geld kwijt. Dus moet je op zoek naar een andere parkeerplek. Met Park & Fly kun je heel makkelijk zo’n parkeerplek vinden bij het vliegveld waar je moet zijn. Op maximaal vijf minuten afstand, waar je overdekt kan parkeren en waar de auto ook nog naar je toe gebracht kan worden met valet parking. Hoe makkelijk is dat?