Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen


Op zoek naar een goedkope vakantiebestemming die niet al te duur is? Dan zitten jullie hier goed! Wij helpen jullie graag met het uitkiezen van een volgende budget vakantiebestemming zodat jullie wat extra’s kunnen overhouden om te sparen… Kies jij voor een vakantie in Nederland of zoek je toch liever iets over de grens?

Goedkoop op vakantie

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope vakantie zijn er natuurlijk altijd een paar factoren waar je rekening mee moet houden. Zo is het natuurlijk logisch dat je in een (school)vakantie de hoofdprijs betaald ten opzichte van een last minute deal. Daarnaast zijn sommige vakantiebestemmingen nou eenmaal duurder dan andere bestemmingen. Ook kan het helpen om een vakantie wat dichterbij huis te zoeken. Wat dachten jullie van een vakantie naar Frankrijk, Duitsland of het mooie Luxemburg?

Verschillende soorten aanbiedingen

Ook kunnen jullie ook elk jaar profiteren van verschillende soorten aanbiedingen. Denk hierbij aan vroegboekkortingen, last minute aanbiedingen en Black Friday deals. Wanneer je van tevoren een zomervakantie boekt, ontvang je vaak hiervoor in ruil vroegboekkorting. Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je kan krijgen! Helaas weet niet je nooit precies wanneer je nu het voordeligst uit bent, want een (super) last minute kan ook zomaar voor een heel leuk prijsje te boeken zijn…

Budget vakantiebestemmingen

Om jullie een handje te helpen, zetten wij graag de goedkoopste vakantiebestemmingen voor jullie op een rijtje.

  • Portugal

Wanneer je denkt aan een goedkope vakantie naar Portugal denken wij gelijk aan een vakantie naar de prachtige Algarve. Ontdek de bijzondere rotsformaties en verken de goudgele stranden… Een echte aanrader als je ‘t ons vraagt!

  • Hongarije

Misschien is dit niet de eerste vakantiebestemming waar je aan denkt, maar Hongarije is ook zeker een zonvakantie bestemming. Rijd langs het turquoise gekleurde Balatonmeer voor een prachtig uitzicht!

  • Griekenland

Griekenland is en blijft een favoriete vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Boek eens een vakantie naar de wat minder toeristische bestemmingen zoals Lesbos of Paros. Dit zijn werkelijk waar echte Griekse pareltjes…

  • Turkije

Een beetje voor de hand liggend, maar Turkije is een echte favoriet wanneer je op zoekt bent naar een budget vakantiebestemming. Kies voor een all inclusive vakantie aan ‘t strand zodat jullie alleen nog maar hoeven te relaxen…

Daarnaast kunnen jullie er ook voor kiezen om een goedkope vakantie te vieren in ons eigen land. Dat scheelt jullie namelijk een hoop extra kosten terwijl jullie ook heerlijk kunnen vertoeven in een (luxe) vakantiehuisje aan zee, op de Veluwe of op de Waddeneilanden. Waar willen jullie het liefst naartoe?